📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wspaniały tekst. Wystarczy pozamieniać parę wyrazów i byłby bełkot o sztucznej mgle na Smoleńskim lotnisku itp.
Mówiąc krótko : Pierdolenie o Chopinie
A ten tekst to powinien wylądować w jakimś dziale "Teorie spiskowe, koniec świata, 2012, Smoleńsk, Pyry z Gzikiem"
Mówiąc krótko : Pierdolenie o Chopinie
A ten tekst to powinien wylądować w jakimś dziale "Teorie spiskowe, koniec świata, 2012, Smoleńsk, Pyry z Gzikiem"
przeczytałem 2 zdania. CHUJ nas obchodzą japońce. i btw. widać że wszystsko kopiowane byle jak wiec piwa nie ma idioto.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-03-17, 11:31 ]
Scalone do zbiorczego.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-03-17, 11:31 ]
Scalone do zbiorczego.
"-Słyszałem, że są dostępne suplementy diety z wodorostami zawierające naturalny jod" - co za kr**yn powtarza takie bzdury. W Polsce każda sól spożywcza jest z dodakiem jodu!!
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
sklej napisał/a:
Ciekawe ile firm ubezpieczeniowych pójdzie(popłynie) z torbami
masz samochód? to nie chcesz, aby bankrutowały firmy ubezpieczeniowe
skocz_mi napisał/a:
japierdziele, jacy wy jesteście ograniczeni umysłowo.
ludzie życie tracą a wy rasistowskimi poglądami jeszcze dopie*dalacie.
szkoda mi was bezduszne chamy. .
proponuję popłakać offline
Wyrocznia napisał/a:
(PS: to na zdjeciu to nie autostrada ;P)
wystarczyłoby "to na zdjęciu to Polska"
werther napisał/a:
W Polsce każda sól spożywcza jest z dodakiem jodu!!
w soli jest go za mało, aby wysycić tarczycę, a wpierdalając sól łyżkami rozwalisz sobie nerki (to gorsze niż wchłonięcie mikroilości radioaktywnego jodu)
Japonia - centrum technologiczne świata, apartamentowce, a kamera chyba VGA
mają rozmach skurwisyny żeby drogi dla wody budować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów