📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kemcia napisał/a:
w Warszawie?
ciekawa pisownia warszawy. W warszawie już gorzej być nie może, więc zostańmy przy Sosnowcu.
bloodwar napisał/a:
Łódka w 0:27 wjeżdzająca perfekcyjnie w zakręt rozjebała system
Japończycy są wyszkoleni do każdej sytuacji
Łódka w 0:27 wjeżdzająca perfekcyjnie w zakręt rozjebała system
To są ujęcia z 7 części Szybkich i Wściekłych. The Fast and the Furious: Tsunami Drift
Pan na szczycie schodow po lewej stronie stoi sobie spokojnie, patrzy jak srodkiem krzyzowki plynie sobie lodka, za nia kilkanascie aut, ze dwudziestu topielcow. A przeciez on tylko poszedl po ziemniaki.
Wiecie może co to za model tego czarnego samochodu w 1:37?
Chciałbym go kupić na wypadek powodzi.
Chciałbym go kupić na wypadek powodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów