📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dla tych co nie znają języka Tajwan to Majki burra znaczy ale pierdolła
Mdokurwo69 napisał/a:
Dobre dupsko, takie do ruchania w sam raz.
a co jako prawilny chłop podający się na sadisticu za kobietę chuj wie czego pewnie próbowałeś ? stad wiesz ?
djpyza napisał/a:
a co jako prawilny chłop podający się na sadisticu za kobietę chuj wie czego pewnie próbowałeś ? stad wiesz ?
W dniu w którym zakładałem se konto tutej, czułem się kobietą, wczoraj np czułem się taboretem, dziś np czuje się gównem. Nie bede zmieniała mojego statusu co chwilkę.
Tak próbowałem wielu dup, grubych , chudych, zwierzęcych itp.
Pozdrawiam i całuje :-*
Zastanawia mnie, skąd takie lochy (czy inne opasłe tłuszcze dowolnej płci, rasy i wyznania - żeby nie było, że jakiegoś spaślaka dyskryminuję), skąd im do łba przychodzi pomysł, że są w stanie utrzymać swoimi rękami taką ogromną masę, jeśli na co dzień są w stanie unieść max kufel z colą na wysokość otworu gębowego...
To są jedne z najbardziej ciężko pracujących majtek na świecie. To wymaga nie lada wytrzymałości materiału żeby taką dupę utrzymać w środku
ra0mir napisał/a:
Tyś kurła tucznik widział...
Stulejo debilu, ta kurwa na filmie to ulaniec pierwszej wody, a jak ci sie takie podobaja, to serdeczne wspolczucia.
Jacek86s napisał/a:
Takie to fajnie nadrabiają w łóżku, nie to co poniżej 50kg przy 165cm wzrostu.
Jestem pewien że liże jaja i dupę bez fochów.
Aktualnie bzykam mezatke 26l, 164/45
Odpierdala lepsze przyjemnosci niz te zdesperowane tuczniki.
Trzeba troche poszukac
Nadmienie, ze ja mam 34 lata.
Jacek86s napisał/a:
Takie to fajnie nadrabiają w łóżku, nie to co poniżej 50kg przy 165cm wzrostu.
Jestem pewien że liże jaja i dupę bez fochów.
Kurwa dobre dupsko, co wy pedały czy jak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów