18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hesbollah 2012-04-16, 17:47 1
To jest jako hologram, tak? Jak ktoś wie neich poprawi

A tak polityczne, to Jarkowi by się to nie przydało. Jemu przydatny jest MARTWY Lech. Jak był żywy to wiele razy był przeszkodą.

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Stranuh 2012-04-16, 17:49 2
2pac teraz chętnie by się obudził i zajebał pomysłodawce...
Zgłoś
thewhitestar 2012-04-16, 17:52
Żałosne jak i sam Snoop Dogg
Zgłoś
TurboDymoMan 2012-04-16, 17:59 3
magik jedynie co dobrze zrobil to skoczył
Zgłoś
w................5 2012-04-16, 18:07 1
snoop znał się z tupaciem bardzo dobrze, to nie żadne zarabianie kasy na trupie (hajsu piesek ma jak lodu) tylko oddawanie mu należnego szacunku.

Gdyby u nas Dab zrobił takie coś na spółe z Yoką byłoby to spoko
Zgłoś
mp_toujane 2012-04-16, 18:08
Nie, nie chcielibyśmy.
Zgłoś
Macieyou 2012-04-16, 18:09
Hesbollah napisał/a:

To jest jako hologram, tak? Jak ktoś wie neich poprawi

Dokładnie. To hologram. "Postać" generowana jest w naturalnych rozmiarach jak zresztą widać, możliwe jest jej poruszanie się tylko w jednym kierunku, biorąc pod uwagę scenę najrozsądniej jest poruszać postacią w lewo i prawo (widać na początku jak próbowali synchronizować scenę i jego ruchy). Tak czy inaczej tło musi być czarne, najlepsze efekty. Oj naczytałem się trochę o tym, ogólnie nic ciekawego, takie szpanerskie cudeńko.

całe życie wiatr w oczy. Dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej?
Zgłoś
daniell0 2012-04-16, 18:12 1
Mi się podobało chciałbym to zobaczyć na własne oczy. Fajnie że ludzie po tylu latach nie zapominają o legendzie i geniuszu rapu jakim był i jest 2pac.
Zgłoś
Antybozia666 2012-04-16, 18:15 4
ej a taki hologram czarnucha może zbierać bawełnę ?

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
Miki6830 2012-04-16, 18:16
Co to kurwa jest ?

I kto do huja jest tupac i jakiś tam magik ?
Zgłoś
babycow 2012-04-16, 18:17
Tupać, podwedzajacy pies, 50 centow, co jeszcze?
Zgłoś
X................8 2012-04-16, 18:39 3
TomaszBukowski napisał/a:

ja bym chcial ale z udzialem big l i notorius big

I jeszcze Big Milk żeby był.
Zgłoś
Roszp 2012-04-16, 18:51
Wiedziałem że do tego dojdzie. Pierwsi byli japońce z ich kreskówkowo-hologramową piosenkarką. Myślałem że pójdzie to bardziej w stronę ożywienia Jacksona albo Elivsa. I nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas któryś z tych panów postanowi zorganizować tournee po świecie. To prawdziwa kopalnia pieniędzy.
Zgłoś
d................k 2012-04-16, 19:23 2

jedziesz snop dog
Zgłoś
imek 2012-04-16, 19:32
ans83[Ż] napisał/a:

ale 2pac żyje i ma sie bardzo dobrze. jak sie okazuje nawet nagrywa nowe kawałki

gościu, rozjebałeś tym filmikiem ! obejrzałem wszystkie 4 części tego 'dokumentu' na YT i naprawdę, daje do myślenia, strasznie dużo faktów .. wszystko dobrze wyjaśnione ..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów