a jak tam twoja tuba w bagażniku?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jest pewna granica pomiędzy słuchaniem muzyki na dobrym sprzęcie w swoim samochodzie i wydawaniem na niego sporej ilości kasy, a głupotą tego pokroju...Niech się tam kurwa zamknie bez tych nauszniczków/słuchaweczek czy cokolwiek to kurwa jest i pierdolnie basik na max, do oglądania na pewno przyjemniejsze będzie niż to
Skoro przy rozkurwianiu głów bass'em jesteśmy, przypomniał mi się teledysk:
@up
Zajebisty pomysł, ale w realu to by szyby wypieprzyli i uciekli... :/
Przepraszam, nie obejrzałem do końca
Zajebisty pomysł, ale w realu to by szyby wypieprzyli i uciekli... :/
Przepraszam, nie obejrzałem do końca
To nie jest bas. To bardzo głośne pierdzenie.
Jest pewna granica pomiędzy słuchaniem muzyki na dobrym sprzęcie w swoim samochodzie i wydawaniem na niego sporej ilości kasy, a głupotą tego pokroju...Niech się tam kurwa zamknie bez tych nauszniczków/słuchaweczek czy cokolwiek to kurwa jest i pierdolnie basik na max, do oglądania na pewno przyjemniejsze będzie niż to
son of kick rządzi:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów