Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyobrazcie sobie, ze po paru piwerkach idziesz od przyjaciela do domu, na luzie i sluchawkach, a tu taki debil konczy ci zywota, bo naj***ny dzwona wyj***l wlasnie na chodnik po ktorym szedles... takim k***a prawko dozywotnie odbierac. sram na pijanych kierowcow, ch*j im w dupe.
A w wiekszosci przypadkow ta pijana kurwa przezywa bo ma luz. Popieram. Dolozylbym jeszcze odcinanie nog i juz kurwisko nie pojezdzi
sram na pijanych kierowcow, chuj im w dupe.
No no! Bez przesady. Niektórym to się może spodobać.
wyobrazcie sobie, ze po paru piwerkach idziesz od przyjaciela do domu, na luzie i sluchawkach, a tu taki debil konczy ci zywota, bo najebany dzwona wyjebal wlasnie na chodnik po ktorym szedles... takim kurwa prawko dozywotnie odbierac. sram na pijanych kierowcow, chuj im w dupe.
Pierdolisz tam ... Pijanych rozstrzeliwać na miejscu i filmiki nam podsyłać
kto nigdy nie jechał po pijaku niech pierwszy rzuci kamieniem
Pijana kurwa zabiła mi bliską osobę. Podaj kamień.
Mogę jebnąć , tym kamieniem, prosto w twój odmóżdżony łeb.
wyobrazcie sobie, ze po paru piwerkach idziesz od przyjaciela do domu, na luzie i sluchawkach, a tu taki debil konczy ci zywota, bo najebany dzwona wyjebal wlasnie na chodnik po ktorym szedles... takim kurwa prawko dozywotnie odbierac. sram na pijanych kierowcow, chuj im w dupe.
Debil to chodzi z sluchawkami po ulicy. Jeszcze ze slipiami w telefonie...
Nie wyobrażam sobie bo nie jestem tak zjebany zeby odcinać się na drodze od bodźców zakładając słuchawki. W takim wypadku jeden jak i drugi jest pojebany.
myślę że byś się nie odgruzował długo, i tak należało by traktować takich co wsiadają po % za kierownicę
w samej warszawie jest kilka zdarzeń dziennie z pijakami, kilku zatrzymanych, a ilu się udaje ? to się kurwa w głowie nie mieści
nic nie da nawet zabranie prawka dożywotnio, to publiczna chłosta na rynku, zostawieni tak debila i przez trzy dni wpierdol i sypanie solą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów