📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli mu się scroll zepsuł wystarczy, że odda na gwarancję, a poza tym Logitech stworzył te scrolle żeby kręciły się jak najszybciej, więc takie dmuchnięcie im niegroźne. To tak jakbyś rozkręcił do oporu koło w rowerze... Tak to jest jak się chce zabłysnąć obelgą, a w dupie się było i gówno widziało.
Mógł pokazać ile się ten scroll zatrzymywał bo przy zwykłym zakręceniu to trwa długo(powyżej 40 sekund), a co dopiero tutaj.
Jeśli Sunday sam nagrywałeś, to nagraj jak się zatrzymuje i podrzuć. Nie będę leciał po sprężone powietrze żeby sprawdzić.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-08-19, 17:57 ]
Nie jestem autorem tego nagrania. Źródło
Mógł pokazać ile się ten scroll zatrzymywał bo przy zwykłym zakręceniu to trwa długo(powyżej 40 sekund), a co dopiero tutaj.
Jeśli Sunday sam nagrywałeś, to nagraj jak się zatrzymuje i podrzuć. Nie będę leciał po sprężone powietrze żeby sprawdzić.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-08-19, 17:57 ]
Nie jestem autorem tego nagrania. Źródło
po kiego groma ja się pytam...żeby wkurwić rodzinę tym gwizdem w nocy?
Zróbcie z tego gif, jak ktoś będzie płakał, że olaboga sadol nie ten sam co 30 lat temu to wtedy jebnie się tego gifa z podpisem: nie podoba się to scrolluj dalej
Też nie mogę sie doczekać końca wakacji bo weekendowi kierowcy doprowadzają do szału jak sie jedzie na ograniczeniu do 70, 50 na godzinę itp...
Amerykę odkryłeś. Dźwiewięć lat temu w emiksach Logitecha taki scroll zadebiutował.
Tak, wiem, scrollując do góry przyznałem się, że stary mnie posuwa. Miałem trudne dzieciństwo, sorry.
logitech robi myszki z kółkiem na łożysku już długi czas.. sam jestem posiadaczem wspaniałego G9x
No i właśnie mam zajebisty materiał na gify, które będę wklejał przy dużej ilości tekstu w tematach
jaqub111 napisał/a:
Na nasze szczęście wakacje się kończą i cała dzieciarnia wróci do szkoły...
Zawsze ale to zawsze największy problem z "dziecmi" mają tego samego typu ludzie, którzy sami ledwo co są w granicach 18 -20 lat?
Nawet jeśli, nie wpisałeś roku 92 na wyrost, to sam wciąż jesteś małolat, więc się tak nie wychylaj do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie.
Hvsarz, O czym ty pierdolisz człowieku, to jest jakaś magiczna granica dojrzałości pomiędzy 23 a 30 rokiem życia???
Jak lubisz takie pierdoły to przypomnę adres www.kwejk.pl
Jak lubisz takie pierdoły to przypomnę adres www.kwejk.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów