Zacny pomysł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No kurwa milordzie, wynalazek zajebisty, predkość 1 spasłego hamburgera/h. Teraz amerykanin może popierdalać z kuchni do pokoju w zajebistym stylu, tracąc przy tym równowartość 3 hamburgerów na jebane paliwo. Ważne, że nie musi nogami przebierać.
Szkoda wszego pier#$%enia, człowiek ma hobby i tyle. Byłem przypadkowym widzem danego wynalazku, film powstał tak z trzy lata temu. Szybkość jaką uzyskała jego córka w kolejnych próbach osiągnęła mniej więcej 20km/h, co jak dla mniej jest już czymś. Poza tym w realu jest w ogóle inne wrażenie, nie zdarza się dość często widzieć jak pracuje silnik odrzutowy z odległości nie całego metra. Z rozmowy wynikało, że miał zbudować drugą taką rolkę. Jak dla mnie koleś zasługuje na szacunek za chęci do robienia czegoś ponad normę, co w naszym kraju rzadko się zdarza. Oczywiście leci piwko dla danego pana.
Kolejny pewniak do nagrody Darwina
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów