📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
normalnie idę tam ...jego wyrzucam przez okno za to ,że mi przeszkadza a ją rucham i też wyrzucam. Zwierzęta pierdolone.
Nie wypłacili by się po przyłapaniu za dezynfekcję. W Polsce za jeden wagon 3000 zł.
Kiedyś razem z koleżanką byłyśmy świadkami podobnej sytuacji. Nie był to samolot, ale również miejsce publiczne.
Koleżanka nie wytrzymała, podeszła i widocznie poirytowana zapytała, czy możemy się dołączyć.
Facetowi zrobiło się głupio i zburaczał, a dziewczę zaczęło bardzo brzydko mówić i wyzywać nas określeniami, które sama powinna usłyszeć.
Ludzie nie zachowują się jak prostaki. Ludzie są prostakami.
Koleżanka nie wytrzymała, podeszła i widocznie poirytowana zapytała, czy możemy się dołączyć.
Facetowi zrobiło się głupio i zburaczał, a dziewczę zaczęło bardzo brzydko mówić i wyzywać nas określeniami, które sama powinna usłyszeć.
Ludzie nie zachowują się jak prostaki. Ludzie są prostakami.
Niech rzuci kamieniem, kto nigdy nie ruchał koleżanki w samolocie
Niech rzuci kamieniem, kto nigdy nie ruchał w samolocie
Niech rzuci kamieniem, kto nigdy nie ruchał koleżanki
Niech rzuci kamieniem, kto nigdy nie ruchał w samolocie
Niech rzuci kamieniem, kto nigdy nie ruchał koleżanki
A jak wylądowali to było klaskanie bez rąk
Z jednej strony fajnie dla gościa że zamoczył
ale z drugiej strony się zachowują jak zwierzęta (tak mam na myśli czarnych)
ale z drugiej strony się zachowują jak zwierzęta (tak mam na myśli czarnych)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów