📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sześć piw za takie gówno? To chyba sami alkoholicy. Albo rude gimbusy.
żeby dać chujowy temat spoko... ale, żeby zrobić z siebie idiotę i nie potrafić jednego kurwa zdania ze zrozumieniem przeczytać to już przesada! i jeszcze się kurwa napalają jaki to autor itd... banda debili!!!
Odpierdolcie sie od rudych. Ja jestem rudy a nie jestem gimbusem. Chociaż byłem jednym z pierwszych gimbusów. Prekursorem takim. W sumie to jednak moja wina, te wszystkie gimbusy na sadolu.
T34v2 napisał/a:
Odpierdolcie sie od rudych. Ja jestem rudy a nie jestem gimbusem. Chociaż byłem jednym z pierwszych gimbusów. Prekursorem takim. W sumie to jednak moja wina, te wszystkie gimbusy na sadolu.
Rudy to nie kolor... rudy to chuj!
@ ~BongMan
Psycholog amator z internetu.
Psycholog amator z internetu.
Wy się wymądrzacie, a może was strollował
No kurwa lol, musiałem czytać z 10x by zrozumieć o co może chodzić autorce.
no ..... no kurwa nie wiem jak to skomentować... gwint nie zerwany to dziewcze wyrywkowo czyta? ... ehhh... reforma edukacji ja pierdole dzizus kurwa...
Zeszliście na temat poboczny panowie Tymczasem III wś tuż tuż - tak działają media
Kocham nie tyle tematy na sadolu, co komentarze pod nimi, tutaj jest wiara internetu. Kurwa nie można tego zaprzepaścić. Tak, to normalnie przy postach są plusy i minusy, jak jest zbyt chamski tekst, to zaraz Twój temat zanika i chuj, a tutaj? Za chamstwo ma się piwa i szacun :_)
Jeszcze bardziej niż braki intelektualne autora tematu martwi mnie to że znalazło się już 34 debili którzy wystawili piwa. Na dodatek spora część z nich ma ponad 20 lat jeśli wierzyć podanym przez nich informacjom.
Ja pierdole... ale mi się przykro zrobiło. Aż strach mieć dzieci. A jak mi taki 15 letni debil wyrośnie? Chciaż jednak sporo od genów zależy ale zawsze jest ryzyko, że się chromosomy jakoś źle podobierają.
Do autora/autorki tematu: Odpuść sobie sadistica - są w internecie strony dla dzieci. Wróć może za 3 lata. I chodź wcześniej spać. I spytaj mamę czy piła jak była z Toba w ciąży (chociaż pewnie i tak skłamie).
Do autora/autorki tematu: Odpuść sobie sadistica - są w internecie strony dla dzieci. Wróć może za 3 lata. I chodź wcześniej spać. I spytaj mamę czy piła jak była z Toba w ciąży (chociaż pewnie i tak skłamie).
Ja pierdole już sie nie mogę doczekać kiedy wybuchnie ta wojna Syria VS. Turcja +Syrysjcy powstańcy.
Nareszcie araby się zaczną napierdalać i licze na kolejna intifiade przeciw Izraelowi. Niech ten region pogrąży się w kryzysie i niech nawzajem siebie zabijaja! Allah Akbar Kurwa!!!
Nareszcie araby się zaczną napierdalać i licze na kolejna intifiade przeciw Izraelowi. Niech ten region pogrąży się w kryzysie i niech nawzajem siebie zabijaja! Allah Akbar Kurwa!!!
BongMan napisał/a:
Na dodatek jego nick mówi, że słucha zespołu Hadouken. Sprawdziłem - jest to jakaś elektroniczna rąbanina, w sam raz żeby wciągnąć przy tym krechę albo wrzucić pigułę. Reasumując - 15 letni rudy chłopiec udający dziewczynę, technogrzmot-pigularz. Niezłe combo.
Zaś frajerze pierdolisz, że tylko twoja "prawdziwa" muzyka istnieje? Mam tylko nadzieję, że się dobrze dowartościowałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów