18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
turecki afroamerykanin za mądry na używanie lapka
s................r • 2013-08-06, 10:57
Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką. Otóż dzisiaj prezentuję czarnego ciapaca, który nie umie się posługiwać nowoczesną techonolgią.

Z góry informuję, że temat nie ma na celu obrażać, dyskryminować czy w żadnym wypadku nawoływać do nienawiści użytkowników białych słuchawek, a ni reklamować laptopów toschiba.
Zgłoś
p................a 2013-08-06, 23:55 2
Pewnie zastanawiacie się, co jadłem dziś na kolację? Otóż jeszcze nic.
Zgłoś
Slipak 2013-08-07, 0:29 3
Razem z tym kolegą zbierałeś szparagi dla niemieckich panów?
Zgłoś
Silnoręki 2013-08-07, 0:47 2
Jeb się na cyce folksdojczu.
Zgłoś
RapujacyToster 2013-08-07, 1:10 3

Lubię gify
Zgłoś
dnr 2013-08-07, 1:45 4
straatveger napisał/a:

Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką. Otóż dzisiaj prezentuję czarnego ciapaca, który nie umie się posługiwać nowoczesną techonolgią.

*niedawno
Zgłoś
M................i 2013-08-07, 3:22
straatveger napisał/a:

No cóż, wiesz bywa. Ja w glanach czasami się potykam o takich ciemnych ludzi.

straatveger napisał/a:

Z góry informuję, że temat nie ma na celu obrażać, dyskryminować czy w żadnym wypadku nawoływać do nienawiści użytkowników białych słuchawek, a ni reklamować laptopów toschiba.

Nieosiągalny & MojeAvi napisał/a:

Kogo to kurwa obchodzi?

Zgłoś
Jab7kO 2013-08-07, 11:10
Nie ma to jak szybki Hejt. Ja pierdole
Zgłoś
tico92 2013-08-07, 11:27
trzeba było napisać że w końcu bana na miesiąc dostałeś za warny o polaczkach a nie pisać bajki o wyjazdach do hameryki
Zgłoś
platwi 2013-08-07, 11:34 2
straatveger napisał/a:

Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką.

Cytujac klasyk "Kim Ty w ogole kurwa jestes pajacu?"
Zgłoś
T0B1 2013-08-07, 12:44 1
dnr napisał/a:

*niedawno
Obrazek

dnr (w jakimś tam temacie) napisał/a:

Serio nic nie mam do Woodstocku, nie moja impreza po prostu. Ale nie mówcie mi, że to zadredowane towarzystwo nie jest typowym wyborcą palikota, legalizatora marichuaniny. Stąd to lewactwo.

I po chuj każdemu pojedyncze błędy wytykać? Chyba tylko po to by kutasa se przedłużać i dowartościować się.

@topic
Brawa dla autora za rozjuszenie pizdusiów, które z zazdrości i pseudonienawiści utopiłyby pół świata w łyżce wody, bo mają w życiu gorzej od innych. Przecież jak można inaczej patrzeć na Niemca niż przez pryzmat jego dziadka, który mordował Polaków jakieś 75 lat temu? Z pewnością ta nienawiść i zazdrość jest uzasadniona tym, iż w Niemczech wciąż panuje nazizm - to takie logiczne... Ciekawe czy Wy jesteście (lub czy chcielibyście być) obarczani dokonaniami waszych dziadków.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
methos23 2013-08-07, 17:33
Stwierdzam, że autor tematy to burak.
Piwa nie ma.

Zgłoś
dnr 2013-08-07, 17:58
@ unimator

Ta marichuanina jest CELOWA. Na pewno kiedyś też popełniłem błąd, ale nie tam

Nie wytykam błędów każdemu, ale temu pajacowi chciałem dojebać.

PS Przyganiał kocioł garnkowi

unimator napisał/a:

I po chuj każdemu pojedyncze błędy wytykać? Chyba tylko po to by kutasa se przedłużać i dowartościować się.

Zgłoś
T0B1 2013-08-07, 22:46
@up
sjp.pl/pojedy%F1czy
sjp.pl/pojedynczy
pwsz.chelm.pl/poradnia_jezykowa/index_2.php?id_k=1&id_p=76

Natomiast "se" to zwykły (bodajże) akronim - to, że nie występuje w słowniku nie oznacza, że jest niepoprawny.
sjp.pl/se

A tak na serio to i tak nie miał być to jakiś hejt czy diss, czy jak tam się mówi. Po prostu nie ma co czepiać się tego, że ktoś napisał "nie" z przysłówkiem oddzielnie a nie razem, bo każdy popełnia błędy. Jechać należy po tych co na przykład majuskuły i kropki używają od święta.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
dnr 2013-08-07, 23:02
Spoko, teraz sobie żarty robiłem i tak A temu kolesiowi po prostu chciałem jakoś dojebać za buractwo, miałem ochotę na wrzucenie grammar nazi to wrzuciłem, cała historia.
Zgłoś
werther 2013-08-09, 15:47
straatveger napisał/a:

Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką.

Kogo obchodzi co robisz z naczyniami odnosząc je na zmywak?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów