Z góry informuję, że temat nie ma na celu obrażać, dyskryminować czy w żadnym wypadku nawoływać do nienawiści użytkowników białych słuchawek, a ni reklamować laptopów toschiba.
Z góry informuję, że temat nie ma na celu obrażać, dyskryminować czy w żadnym wypadku nawoływać do nienawiści użytkowników białych słuchawek, a ni reklamować laptopów toschiba.
Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką. Otóż dzisiaj prezentuję czarnego ciapaca, który nie umie się posługiwać nowoczesną techonolgią.
*niedawno
Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką. Otóż dzisiaj prezentuję czarnego ciapaca, który nie umie się posługiwać nowoczesną techonolgią.
No cóż, wiesz bywa. Ja w glanach czasami się potykam o takich ciemnych ludzi.
Kogo to kurwa obchodzi?
Pewnie zastanawiacie się co robiłem cały miesiąc ? Otóż nie dawno wróciłem do Niemiec z wakacji z USA gdzie piłem drinki w kokosie z parasolką.
Cytujac klasyk "Kim Ty w ogole kurwa jestes pajacu?"
*niedawno
Obrazek
Serio nic nie mam do Woodstocku, nie moja impreza po prostu. Ale nie mówcie mi, że to zadredowane towarzystwo nie jest typowym wyborcą palikota, legalizatora marichuaniny. Stąd to lewactwo.
I po chuj każdemu pojedyncze błędy wytykać? Chyba tylko po to by kutasa se przedłużać i dowartościować się.
@topic
Brawa dla autora za rozjuszenie pizdusiów, które z zazdrości i pseudonienawiści utopiłyby pół świata w łyżce wody, bo mają w życiu gorzej od innych. Przecież jak można inaczej patrzeć na Niemca niż przez pryzmat jego dziadka, który mordował Polaków jakieś 75 lat temu? Z pewnością ta nienawiść i zazdrość jest uzasadniona tym, iż w Niemczech wciąż panuje nazizm - to takie logiczne... Ciekawe czy Wy jesteście (lub czy chcielibyście być) obarczani dokonaniami waszych dziadków.
PS Przyganiał kocioł garnkowi
I po chuj każdemu pojedyncze błędy wytykać? Chyba tylko po to by kutasa se przedłużać i dowartościować się.
sjp.pl/pojedy%F1czy
sjp.pl/pojedynczy
pwsz.chelm.pl/poradnia_jezykowa/index_2.php?id_k=1&id_p=76
Natomiast "se" to zwykły (bodajże) akronim - to, że nie występuje w słowniku nie oznacza, że jest niepoprawny.
sjp.pl/se
A tak na serio to i tak nie miał być to jakiś hejt czy diss, czy jak tam się mówi. Po prostu nie ma co czepiać się tego, że ktoś napisał "nie" z przysłówkiem oddzielnie a nie razem, bo każdy popełnia błędy. Jechać należy po tych co na przykład majuskuły i kropki używają od święta.