Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Religia ma jedno zadanie wmawiać ludziom ze dobro jest super o daje szczescie(służy to uczlowieczniu ludzi) Ale jeśli ktoś każe wam zabijać jak isla czy ruscy prawosławni to mamy do czynienia z sekta które przemocą prubuje utrzymać władzę. I proszę nie porównywać Polski do sekty bo 90% świata marzy by żyć w takim pokoju i wolności jak u nas.
Marcinek... zmień dilera albo bierz połowę.
Gdyby odciac niemieckie media od ludu to zapanowałby boży spokój.
Polska jest usytuwana między potężnymi wrogami, mądry szanuje wroga - i liczy się z porażką
Głupi ogląda TVN i myśli że dobrobyt bierze się z unii europejskiej
Marcin ma rację.
Gdyby odciac niemieckie media od ludu to zapanowałby boży spokój.
Polska jest usytuwana między potężnymi wrogami, mądry szanuje wroga - i liczy się z porażką
Głupi ogląda TVN i myśli że dobrobyt bierze się z unii europejskiej
Sami widzę znawcy polityki. Gdzie byliście jak się to całe gówno zaczęło wylewać w Polsce?
Sami widzę znawcy polityki. Gdzie byliście jak się to całe gówno zaczęło wylewać w Polsce?
A Ty gdzie byłeś? Bo patrząc po nicku to jak się to gówno zaczęło wylewać po Polsce to miałeś jakieś 5 lat.
Za tą muzykę powinna być kara bezwzględnego więzienia.
Tak najlepiej jak by Zenka Martyniuka dali za podkład
A Ty gdzie byłeś? Bo patrząc po nicku to jak się to gówno zaczęło wylewać po Polsce to miałeś jakieś 5 lat.
Patrząc po nicku to zamknij mordę.
Poza tym nie było pisowców u władzy. Kwaśniewski jaki był, każdy wie, ale nie był aż taką dużą marionetką.
Dobre i to
Co masz do pogan, haal? Myslałem, że mam do czynienia z myślącymi ludźmi na tym portalu.. katolickie ścierwo zabiło naszą rodzimą wiarę i teraz każdy najeżdża na pogan zapominając, że to wiara naszych przodków..
Naszą rodzimą wiarę poświęcił na rzecz chrześcijan Mieszko I, żeby właśnie "katolickie ścierwo" nie zabiło naszych pradziadów, i żebyś mógł pisać teraz takie pierdoły. Nie zrozum źle. Nie mam nic do pogan, a już zwłaszcza tych rodzimych, ale trzeba mieć świadomość, co się stało. Z resztą ciekaw jestem, czy Ty też nie przyłożyłeś się do zacierania pogaństwa. Marzannę na wiosnę topisz? Kwiatu paproci szukałeś? Dla domowika talerz zostawiasz w Święto Lasu? Peruna i Swaroga masz na półce, czy klasycznie, jak prawie każdy poszedłeś grzecznie do komunii, a babcia do dzisiaj wyciąga z szafy gromnice, jak ksiądz chodzi po kolędzie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów