📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mocherek odniósł się do tego że Gazeta Wyborcza, TVN sieją taką propagande a ludzie jak młode pelikany, łykają wszystko.
Niektórzy widzą race, spiewających kibiców to odrazu ich łączą z chuliganami, bandytami. To są właśnie efekty czytania GW czy oglądania TVN.
Nie ma to jak jakaś sprzeczka słowna na meczu a już media pierdolą o wielkiej zadymie , a na dowód puszczają materiał sprzed 10 lat hehehe. Tacy ludzie jesteście ciemni.
Najwięcej o tym co dzieje się na stadionach mówią Ci co na mecze nie chodzą. To właśnie efekty prania mózgu przez GW czy TVN.
O to im chodziło i to popieram.
Niektórzy widzą race, spiewających kibiców to odrazu ich łączą z chuliganami, bandytami. To są właśnie efekty czytania GW czy oglądania TVN.
Nie ma to jak jakaś sprzeczka słowna na meczu a już media pierdolą o wielkiej zadymie , a na dowód puszczają materiał sprzed 10 lat hehehe. Tacy ludzie jesteście ciemni.
Najwięcej o tym co dzieje się na stadionach mówią Ci co na mecze nie chodzą. To właśnie efekty prania mózgu przez GW czy TVN.
O to im chodziło i to popieram.
Oczyszczacz - od kiedy ołówki są tępe?
Jaki w ogóle jest sens wstawiania tego typu materiału na ten portal?
Owszem, bardzo zajebista inicjatywa. Ale to chyba jednak nie jest miejsce na takie uploady.
Jaki w ogóle jest sens wstawiania tego typu materiału na ten portal?
Owszem, bardzo zajebista inicjatywa. Ale to chyba jednak nie jest miejsce na takie uploady.
erniii napisał/a:
Róbmy tak dalej to będą nadal demolować stadiony bo "to jest piękne".
Noo faktycznie. Ahh te paragony ... ale one niszcza stadiony. Powinni zakazac, co nie ?
C'est Ca napisał/a:
Noo faktycznie. Ahh te paragony ... ale one niszcza stadiony. Powinni zakazac, co nie ?
Murawa do wymiany
Wiecie co? Może idźcie w końcu na jakiś mecz na stadion, ale na stadion a nie jakieś pastwisko na wśi gdzie grajądrużyny z A klasy. Może zobaczycie, że wcale nie jest tak jak piszą w mediach.
A no i nie pierdolcie, że nie chodzicie bo można dostać kamieniem albo butelką To nie lata 90te
co wy pierdolicie o praniu mózgu, czy TVN czy GW czy RP czy Wprost czy Newsweek czy Trójka przedstawiają jakiś punkt widzenia, a czytelnik czyta/słucha i sam może sobie obczaić czy to jest stronnicze czy nie, skąd ty wiesz np. co piszą w Wyborczej jak pewnie nie miałeś jej w rękach od dłuższego czasu, mówisz tak bo ktoś powiedział że Wyborcza jest bee i kto tu jest poddawany praniu mózgu...
sorry za offtop, ale wkurwia mnie jak ktoś mi wmawia że jestem debilem...
sorry za offtop, ale wkurwia mnie jak ktoś mi wmawia że jestem debilem...
Popoerdoleńce i debile kurwa mać jak już muszą ciągnąć ten cały syf z tym zajebanym "sportem" to niech to robią z namysłem, a nie kurwa jebana mać tak... i kurwa po sprzątaniu nadal ciepią tymi śmieciami kurwa.
kurwa kurwa kurwa, idę spać.
kurwa kurwa kurwa, idę spać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów