📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bania84 napisał/a:
głos ma jak ten z "podrywaczy" moze za zboka go wzieli i chcieli powinac:)
Chyba abonament masz u nich wykupiony
BTW to chyba nie jest bezpieczne zatrzymanie pojazdu na skrzyżowaniu i przed pasami oj świętoszki z nich po chuju
kurwa ja pierdole jak mozna byc takim skurwysynem by czlowiekowi dac mandat za to ze nie przeszedl na pasach...
naprawde zal mi jest tej Polski...
naprawde zal mi jest tej Polski...
musza sie wykazac, musza udowodnic, ze sa nam potrzebni swoja droga w zalozeniach do buzdeeztu jest dosc spora wktoa z mandatow, nie ma sie co psiarni dziwic.
W Moim już byłym miejscu zamieszkania przypieprzają sie do kierowców,że źle parkują
ale czytajcie dalej,co jest najlepsze,że znak źle po prostu stoi i kierowcy nie mają szans zobaczyć ze jest zakaz parkowania
Znak stoi odwrócony dupskiem do kierowców
to sie nazywa skurwysyństwo władz miasta lub pijanych robotników
ale czytajcie dalej,co jest najlepsze,że znak źle po prostu stoi i kierowcy nie mają szans zobaczyć ze jest zakaz parkowania
Znak stoi odwrócony dupskiem do kierowców
to sie nazywa skurwysyństwo władz miasta lub pijanych robotników
avalanch napisał/a:
Chyba abonament masz u nich wykupiony
BTW to chyba nie jest bezpieczne zatrzymanie pojazdu na skrzyżowaniu i przed pasami oj świętoszki z nich po chuju
Droga jednokierunkowa szeroka na 2,5 samochodu nie utrudniają ruchu mają włączone bulaje, wszystko gra, nikt nie ucierpiał, a ty nie pękaj.
Wracając do kolesia, jakiś wypłosz i burak. Po prostu go sprawdzają czy nieposzukiwany etc. nikt nie mówi że wlepili mu mandat.
Ja też mogę nakręcić wideło jak mnie pałują panowie policjanci (nic nie wspominając nigdzie o tym że oplułem ich i kopnąłem no i jeszcze zwyzywałem chwile wcześniej) . Wrzucę tutaj, rozkręcę hejt, podpisze że PSY obiboki niewinnych pałują, dostanę zylion piw i siabada.
To urywek wyrwany z kontekstu a wy już się burzycie.
w lesku w chuj kiboli i nawiedzonych policjantów.
@TPaury racja. Od siebie dorzuce, że jak nie przechodził na pasach to słusznie zrobili. No rozkurwia mnie jak taki debil jeden z drugim ma pasy 20 m dalej, a napierdala przez jezdnie... To po huj w takim razie te pasy?
Polska- kraj patologi i kurwa debilizmu i chamstwa, nie wszyscy może, są wyjątki, ale ten do nich nie należy.
Heheheh kto zna policjantów z leska ten wie... ze nie różnią sie nadgorliwością od całej reszty "pieskiej braci". Mysli taki ze za mandaty zostanie generałem od razu.
No cóż, czasami warto znać swoje prawa - mimo że wszystkich przepisów na pamięć nie sposób jest zapamiętać, to niektórym warto poświęcić uwagę
Zgodnie z Art. 13 pkt 2 Kodeksu Drogowego
"Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, gdy odległość od przejścia przekracza 100 m. Jeżeli jednak skrzyżowanie znajduje się w odległości mniejszej niż 100 m od wyznaczonego przejścia, przechodzenie jest dozwolone również na tym skrzyżowaniu."
oraz dodatkowo punkt 3
" Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych, o którym mowa w ust. 2, jest dozwolone tylko pod warunkiem, że nie spowoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu lub utrudnienia ruchu pojazdów. Pieszy jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdom i do przeciwległej krawędzi jezdni iść drogą najkrótszą, prostopadle do osi jezdni"
Zgodnie z Art. 13 pkt 2 Kodeksu Drogowego
"Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, gdy odległość od przejścia przekracza 100 m. Jeżeli jednak skrzyżowanie znajduje się w odległości mniejszej niż 100 m od wyznaczonego przejścia, przechodzenie jest dozwolone również na tym skrzyżowaniu."
oraz dodatkowo punkt 3
" Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych, o którym mowa w ust. 2, jest dozwolone tylko pod warunkiem, że nie spowoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu lub utrudnienia ruchu pojazdów. Pieszy jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdom i do przeciwległej krawędzi jezdni iść drogą najkrótszą, prostopadle do osi jezdni"
Serdeczne chuj im w dupę. Te kutasy z leska wjebali mi ostatnio 200 zł. Kurwa za brak świateł i dokumentów(wyskoczy człowiek 300 m do sklepu, zapomni czasem). Jebał ich pies i ich matka suka.
markop4321 napisał/a:
a jedź pan w chuj, niedługo będą wpierdalać mandaty za deptanie chodnika
ale o co chodzi? w cywilizowanych krajach za przechodzenie przez ulice w miejscu innym niz wyznaczone dostajesz zajebiscie wysoki mandat i nie ma gadania.
zachcialo sie dziadowi skakc przez barierke przez co stworzyl zagrozenie. no ale ok to "turysta", najwidocznie z jakiejs wioski gdzie wiekszosc drog to drogi gruntowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów