📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Samiec, to uchodźca z jednego z krajów gwałconej kozy, który zgodnie z przykazami kopenhaskiego Imama zgwałcił kobietę bez chusty na głowię, gdyż jak każdy muzułmanin dobrze wie, kobieta bez chusty na głowie pragnie gwałtu.
za lepe na łysine browar leci
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
ma nosa większego od kutosa ...
Co ladacznica w dupę zimno ..mało ma kutasów w europie? ehh
endriu107 napisał/a:
Mam takie dziwne wrażenie że wszyscy którzy pod podobnymi wstawkami piszą o erasmusie maja przykre z tym doświadczenia. Czy wasze byłe/niedoszłe aż tak sie kurwiły na erasmusie?
Może niektórzy mieli do czynienia z "innej strony" z byłymi/niedoszłymi? Kiedyś podupczysz, to zrozumiesz.
Mam wrażenie, że babka była gwałcona bo w pierwszych sekundach nie wyglądała na chętną do wygrzmocenia :|
tranzystor napisał/a:
Może niektórzy mieli do czynienia z "innej strony" z byłymi/niedoszłymi? Kiedyś podupczysz, to zrozumiesz.
Nie wiem co ci chłopaki na tym erasmusie zrobili, ale się nie przyznawaj
Ja bym mu wyjebal w gonga a pozniej zabil to scierwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów