📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Samiec, to uchodźca z jednego z krajów gwałconej kozy, który zgodnie z przykazami kopenhaskiego Imama zgwałcił kobietę bez chusty na głowię, gdyż jak każdy muzułmanin dobrze wie, kobieta bez chusty na głowie pragnie gwałtu.
za lepe na łysine browar leci
ma nosa większego od kutosa ...
Co ladacznica w dupę zimno ..mało ma kutasów w europie? ehh
endriu107 napisał/a:
Mam takie dziwne wrażenie że wszyscy którzy pod podobnymi wstawkami piszą o erasmusie maja przykre z tym doświadczenia. Czy wasze byłe/niedoszłe aż tak sie kurwiły na erasmusie?
Może niektórzy mieli do czynienia z "innej strony" z byłymi/niedoszłymi? Kiedyś podupczysz, to zrozumiesz.
Mam wrażenie, że babka była gwałcona bo w pierwszych sekundach nie wyglądała na chętną do wygrzmocenia :|
tranzystor napisał/a:
Może niektórzy mieli do czynienia z "innej strony" z byłymi/niedoszłymi? Kiedyś podupczysz, to zrozumiesz.
Nie wiem co ci chłopaki na tym erasmusie zrobili, ale się nie przyznawaj
Ja bym mu wyjebal w gonga a pozniej zabil to scierwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów