📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman2 napisał/a:
A co teraz będziesz robił? Nie mów że zwalisz do Tuska robiącego minete kaszalotowi w niemieckim metrze????
Powiedzialbym, ze to wyzwanie, ale walilem do gorszych rzeczy B).
Thiago83 napisał/a:
polaczki takie jak wy takie tempe są
To chyba prawda, że 1/3 zakochanych w ryżym, nie skończyła podstawówki.
HenrykS. napisał/a:
To chyba prawda, że 1/3 zakochanych w ryżym, nie skończyła podstawówki.
Statystyka wg. Morawieckiego Prawdomównego?>
htp napisał/a:
Statystyka wg. Morawieckiego Prawdomównego?>
Przecież ta kurwa żydowska była doradcą ryżej kurwy rusko-niemieckiej
Thiago83 napisał/a:
O widze po komentarzach, że amebom umysłowym łykajacym jak pelikany zakłamaną propagandę dla debili z tvppis radość z pyska tryska jak widzą taki filmik. Nie martwcie się - pisiorom którzy mają ogromny kompleks Tuska tez radość z pyska tryska, ze polaczki takie jak wy takie tempe są, ze ich propaganda działa
tylko czekałem aż jakiś obrońca tfuska i tvnu powie o tym jak to tylko psiory sie smieją z tego ze dobrego ryżego zjeba, a jak nigdy nie głosowałem na pis i się z niego smieje bo jest sprzedajną niemiecką kurwą i jak tego nie widzisz to jest tak samo głupi jak te mohery głosujące na pis za 13stą emeryture ? idz robić protesty bo konstytucje łamiO bęcwale.
Pewnie śledziem jebało takim mało solnym. Ej gruba pizdę ogól, bo wiosna idzie (:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów