📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman2 napisał/a:
A co teraz będziesz robił? Nie mów że zwalisz do Tuska robiącego minete kaszalotowi w niemieckim metrze????
Powiedzialbym, ze to wyzwanie, ale walilem do gorszych rzeczy B).
Thiago83 napisał/a:
polaczki takie jak wy takie tempe są
To chyba prawda, że 1/3 zakochanych w ryżym, nie skończyła podstawówki.
HenrykS. napisał/a:
To chyba prawda, że 1/3 zakochanych w ryżym, nie skończyła podstawówki.
Statystyka wg. Morawieckiego Prawdomównego?>
htp napisał/a:
Statystyka wg. Morawieckiego Prawdomównego?>
Przecież ta kurwa żydowska była doradcą ryżej kurwy rusko-niemieckiej

Thiago83 napisał/a:
O widze po komentarzach, że amebom umysłowym łykajacym jak pelikany zakłamaną propagandę dla debili z tvppis radość z pyska tryska jak widzą taki filmik. Nie martwcie się - pisiorom którzy mają ogromny kompleks Tuska tez radość z pyska tryska, ze polaczki takie jak wy takie tempe są, ze ich propaganda działa
tylko czekałem aż jakiś obrońca tfuska i tvnu powie o tym jak to tylko psiory sie smieją z tego ze dobrego ryżego zjeba, a jak nigdy nie głosowałem na pis i się z niego smieje bo jest sprzedajną niemiecką kurwą i jak tego nie widzisz to jest tak samo głupi jak te mohery głosujące na pis za 13stą emeryture ? idz robić protesty bo konstytucje łamiO bęcwale.
Pewnie śledziem jebało takim mało solnym. Ej gruba pizdę ogól, bo wiosna idzie (:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów