Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak na marginesie poczytaj cały program WIP-u, a nie rzucaj hasełek z ONET-u.
Tak nie robi siary i dlatego jesteśmy europejskimi cieciami. Głosujcie na Tuska barany to będziemy zadłużać się dalej.
Tak na marginesie poczytaj cały program WIP-u, a nie rzucaj hasełek z ONET-u.
JKM nas oddłuży Czytałeś? A słuchałeś? Niedługo dla takich jak ty będzie drukował bajki i kolorowanki aby jego program podłapali
Mina Jarusia bezcenna
Żeby nie było - do Tuska nic nie mam
Echelon sam robiłęś ? jak tak to gratuluje a co do ST też zajebiste swego czasu pamiętam jak byłem taki malutki to na viwie leciało czy innym komercyjnym chujstwie
Echelon sam robiłęś ? jak tak to gratuluje a co do ST też zajebiste swego czasu pamiętam jak byłem taki malutki to na viwie leciało czy innym komercyjnym chujstwie
Nie - nie robiłem tego. Ale faktycznie fajne
fitzcarraldo - wiesz po czym dałeś poznać iż nie masz pojęcia o czym gadasz? Bo za chuja nie rozumiesz słowa socjalizm
hahahaha bo Ty pewnie uważasz, że Tusk z liberałów się wywodzi:P Socjalizm bardzo dobrze rozumiem bo mamy z nim do czynienia od przeszło 60 lat. Ty nie rozumiesz nawet pojęcia ekonomia.
Tak ? Cytujesz książki które praktycznie na każdej uczelni ekonomicznej zostały już dawno obalone Tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem.
Był tu na sadolu skecz z Hitlerem i Nietzsche - podobnie się w tym momencie zachowujesz do Hitlera z tego skeczu
A te porównania do Hitlera to możesz sobie darować, bo póki co zdecydowanie Tobie mu bliżej.
Obalone przez twoją starą chyba. Jeżeli dla Ciebie działania wolnorynkowe (obniżanie podatków, ograniczanie biurokracji, przeniesienie akcentu ekonomicznego na sektor prywatny, itp) są bajkami to pozdrawiam Cię po raz drugi niewolniku. Wszystkie bogate kraje zaczęły właśnie od wolnego rynku, wszelkie kryzysy przyszły dopiero gdy państwo zaczęło interweniować.
A te porównania do Hitlera to możesz sobie darować, bo póki co zdecydowanie Tobie mu bliżej.
Skończyłeś gimnazjum? Studia cokolwiek? Bo brzmisz jak mały biedny sfrustrowany człowieczek, który chce udowodnić swoją rację bo nikt go nie słucha. Skończyłem z Tobą gadkę
Oby kraj nigdy nie wpadł w ręce takich jak ty
A mnie twoja. Jeszcze gnojku prawa głosować nie masz a się wymądrzasz, w profilu se ustawiasz 71 lat zeby sobie członka wydłużyć.
Spójrz ile ty ustawiłeś.
Do Tuska nic nie mam - w sensie - jest "mniejszym złem" od innych polityków - np takiego JKM
jeśli Tusk dla ciebie jest mniejszym złem to faktycznie jesteś kompletnym idiotą.
Tak ? Cytujesz książki które praktycznie na każdej uczelni ekonomicznej zostały już dawno obalone Tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem.
Tym ostatnim zdaniem pobiłeś rekordy absurdu.
Obalone przez twoją starą chyba. Jeżeli dla Ciebie działania wolnorynkowe (obniżanie podatków, ograniczanie biurokracji, przeniesienie akcentu ekonomicznego na sektor prywatny, itp) są bajkami to pozdrawiam Cię po raz drugi niewolniku. Wszystkie bogate kraje zaczęły właśnie od wolnego rynku, wszelkie kryzysy przyszły dopiero gdy państwo zaczęło interweniować.
haha wszelkie kryzysy właśnie przez wolny rynek i manipulacje banków. Gdyby państwo nie zaczęło interweniować dzisiaj byś popierdalał o jednym kartoflu cały dzień.
el polaco - kolejny co to bzdury wygaduje, a potem po nim powtarzają. W Stanach kryzys wybuchł dlatego ponieważ państwo wydało (a dokładnie Clinton) ustawę o ochronie ludności kolorowej zaciągającej kredyty. W istocie ludzie zaciągali kredyty i ich nie spłacali. Banku zaczęły bankrutować, a państwo przeznaczać pieniądze na ich utrzymanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów