18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dżonyłojlker 2023-09-09, 17:13 3
darek1234 napisał/a:

Fajna dupcia

Brudne hipisowskie gówno, które nawet nie potrafi jeść jak człowiek. Precz z takimi ludźmi.
Zgłoś
PoliteP 2023-09-09, 17:24 2
Na chuj się nagrywać podczas jedzenia?
Zgłoś
KazimierzOdnowiciel 2023-09-09, 17:25 5
Gdzie jest Moderator? To film ewidentnie na Harda.. z resztą jak 95% filmów wstawianych przez Velture. Żeby mógl poźniej fapać ile to fimów nie dodał... Co z tego że mocniejsze filmy puszczają w Teleranku.. Ale jak mu gira się psuła nie nagrywał albo podczas amputacji. Tylko jak rumun się prosił Panie/panowie dajcie mnie na protezę bo zaniedbałem na tyle że uciąć muszą. Oczywiście nic na siłę tylko włączę zbiórke i podam nr Kąta.
Zgłoś
Juzwa 2023-09-09, 17:30 2
35i napisał/a:

Ale nieogarnięta. Zapomniała zabrać cycki z domu.

Ja tam wolę jak kobitka ma mniejsze cycki. Przynajmniej po latach ma takie same, a nie obwisłe torby.
Zgłoś
jebacruskiescierwo 2023-09-09, 18:54 2
Kolejna tępa pizda która musi nagrywać co dziś wpierdala. Mimo to ruchałbym potem na śmietnik.
Zgłoś
Higaro 2023-09-09, 19:13
koleś w aucie puknął laskę
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-09-09, 20:33 2
S.Cat napisał/a:

Pewnie jakiś stream.Pajęczy zmysł, wyczuła zagrożenie.Taka to nic nie przypali na patelni.

Stream jak wpierdala? Kto takie coś ogląda? Żeby chociaż ugotowała, jak Makłowicz czy Gordon Ramsay.

mynameisgod napisał/a:

idioci- żrą na chodniku
niech się cieszą , że nie pomylił pedały i nie rozjechał na ament

Siriuz napisał/a:

To nie są miasta tylko wiejskie chlewnie. W miastach jest ścisła organizacja ruchu - ulicami samochody zapierdalaja, chodnikami ludzie spacerują, a po torach pędzą pociągi.

Snajkers napisał/a:

Na dodatek mieli gębą jak krowa.
Usta się zamyka podczas jedzenia.

motylekwbrzuchu napisał/a:

Brudne hipisowskie gówno, które nawet nie potrafi jeść jak człowiek. Precz z takimi ludźmi.

Ja pierdolę, ale wy musicie mieć żałosne życie, że się tak dopierdalacie. Przebywanie w waszym towarzystwie w realu to musi być koszmar, ludzie od was spierdalają na kilometr. Zauważyłem to już w innych tematach, w których się wypowiadacie i widzę, że się nie myliłem. Do kompletu brakuje jeszcze tego co ma chroniczne bóle odbytu.
Zgłoś
kopnijkota 2023-09-09, 20:42
Juzwa napisał/a:

Ja tam wolę jak kobitka ma mniejsze cycki. Przynajmniej po latach ma takie same, a nie obwisłe torby.

Skończy przedszkole w skrzatach to w podstawówce jej cycki urosną, się ksiądz ministrantami zajmie im cycki nie rosną
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-09-09, 23:58 2
0dbytBiskupa napisał/a:

Ja pierdolę, ale wy musicie mieć żałosne życie, że się tak dopierdalacie. Przebywanie w waszym towarzystwie w realu to musi być koszmar, ludzie od was spierdalają na kilometr. Zauważyłem to już w innych tematach, w których się wypowiadacie i widzę, że się nie myliłem. Do kompletu brakuje jeszcze tego co ma chroniczne bóle odbytu.

Akurat największym marudą to jesteś tutaj ty. Przypierdalasz się do każdego, kto nie jest pojebanym lewakiem, każdy normalny człowiek jest twoim wrogiem. Weź się trochę wyluzuj bo cię zabiorą na badania.
Zgłoś
jjzz26 2023-09-10, 0:07
Tobiahus96 napisał/a:

I oczywiście przyjebany białorycerzyk musiał sie popisać i kopnąć w auto jakby miało to jakiś sens. Każdemu może się zdarzyć nie spojrzeć w lusterko albo nie wyczuć odległości, może się zapatrzyć czy cokolwiek innego.

Tym bardziej że banda ćwoków niedługo będzie żreć na środku autostrady żeby byli dobrze widoczny.
Zgłoś
darek1234 2023-09-10, 0:45 1
0dbytBiskupa napisał/a:

Stream jak wpierdala? Kto takie coś ogląda? Żeby chociaż ugotowała, jak Makłowicz czy Gordon Ramsay.

Pierdol ich, to kacapSSKie zjeby
Zgłoś
dominik283 2023-09-10, 8:22
Ale ma laska mandżis
Zgłoś
metyoo 2023-09-10, 11:45 1
Juzwa napisał/a:

jak nie ma cycków to nie ma co opaść, a nawet małe cycki opadną i to dopiero przechujowo wygląda!

swoją drogą, czy lambadziary nie potrafią już normalnie żyć? trzeba wszystko nagrywać?
Zgłoś
35i 2023-09-10, 12:31
Juzwa napisał/a:

Nie piszę, że ma mieć, nie wiem jakie balony, ale coś powinna mieć żeby ją odróżnić od faceta (poza brakiem kutasa).

Swoją drogą, to chyba jakaś kurwa. Jak Mirafiori czy Jola flecistka w "07 zgłoś się".
Zgłoś
Pie-sse 2023-09-10, 12:50 1
Po chuj on tą kurwe nagrywa?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem