Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Film pokazuje, jak media przekręcają wypowiedź jednego z polityków i podają fałsz do wiadomości.

Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Zgłoś
Ciapaty88 2013-09-14, 6:24
A przypadkiem ten co filmik nagrywa to nie jest ten sam Pan od filmiku z Policją w Poznaniu co pod prąd wjeżdżają?
Zgłoś
M................i 2013-09-14, 7:19 3
Michał, nie denerwuj się.
Sprejem pomalujemy i będzie jak nowe!
Zgłoś
T................h 2013-09-14, 7:44 4
przecież socjalisci nie uznają własności. wszystko jest ich
Zgłoś
karkry123 2013-09-14, 7:51 3
A ja tam pierdolę i żadnego tvn'u nie oglądam i jestem taaaaki szczęśliwy!
Zgłoś
VanHelsingPL 2013-09-14, 8:14 2
Od kiedy jest ta "cyfryzacja" wyjebałem telewizor i chuj. Przynajmniej spokój i reklamy nie wyją.
Zgłoś
Magik2501 2013-09-14, 8:19 16
Jak 11.11.13 spłoną wozy TVNu to dorzucę się na adwokata dla dzielnego sprawcy.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
zonk 2013-09-14, 9:26
Ahh znów odezwały się oświecone i w pełni świadome gim-sadole. A teraz możecie hejtować mam to i tak w dupie.
Zgłoś
tom3009 2013-09-14, 9:54 3
A kto w tych czasach ogląda ten j...ny TVN? Kłamstwa, durne seriale, a w przerwach reklamy.
Zgłoś
mare30ks 2013-09-14, 9:57 4
d1abol napisał/a:

lewackie TVNowe scierwo

kurwa masz zdrowo najebane pod kopula, jak wszystkie prawaczki. tvn jest lewicowe? tak samo jak po chyba.
jak wam prawaczkom sie cos nie podoba to odrazu zeby nadac temu, wg was, negatywnego wydzwieku to dodajecie ze jest lewackie

zal mi was debile

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Stefansuchar 2013-09-14, 10:02 2
TVN wyjebałem z dekodera już dawno.
Zgłoś
Bobikufel 2013-09-14, 10:04 2
tvn to gówno -.- ale jak im miasto wynajęło dany teren to niech se tam siedzą...

przecież jak zrobili te jebane strajki to im miasto dało w huj miejsca a oni nie moga sie rozbić.... przeciez ja jako nie protestujący chciałbym wbic do ich terenu to by mnie wyjebali....

tvn to jedno ale tak samo zachowuje sie reszta hołoty w warszawie ... całe miasto blokują a teranu dla innych nie dadzą

ktos mądry kiedyś powiedział " źdźbła w oku bliźniego swego szukasz, a chuja w swej mordzie nie widzisz"
nie nie jestem z warszawy ( byłem dwa razy na raz pierwszy i ostatni)
Zgłoś
d1abol 2013-09-14, 10:07 21
mare30ks napisał/a:

kurwa masz zdrowo najebane pod kopula, jak wszystkie prawaczki. tvn jest lewicowe? tak samo jak po chyba. czyli z nazwy.
jak wam prawaczkom sie cos nie podoba to odrazu zeby nadac temu, wg was, negatywnego wydzwieku to dodajecie ze jest lewackie

zal mi was debile

Wylacz czasem TVN bo widac zdrowo przegrzali Ci juz glowe.
TVN zasilaja scierwa wychowane bez zadnych wartosci na jakich zbudowano ten kraj, w zwiazku z czym wypierdalaj.
Stronniczne, nieobiektywne, manipulujace takimi pajacami jak Ty, gowno.
W PL sa tylko lewe albo prawe media ale do klamcow nie mam zadnego szacunku.
Zgłoś
kamuha 2013-09-14, 10:17 6
mare30ks napisał/a:

kurwa masz zdrowo najebane pod kopula, jak wszystkie prawaczki. tvn jest lewicowe? tak samo jak po chyba.

zal mi was debile

co to jest prawaczki?
jakiś nowy program w TEFAŁENIE?
Zgłoś
maszwirusa 2013-09-14, 10:20
Magik2501 napisał/a:

Jak 11.11.13 spłoną wozy TVNu to dorzucę się na adwokata dla dzielnego sprawcy.

wracaj skąd przyszyłeś
Zgłoś
Sonal 2013-09-14, 10:34 4
Hmmmm w pierwszej chwili odebrałem działania ochrony TVN bardzo negatywnie.
Ale, po głębszym zastanowieniu - DLACZEGO ci tatusiowie wpierdalają im się na wizję na żywo ze swoimi transparentami? Dlaczego prywatna TV ma im gratis umożliwiać takie coś?
Nie podobają mi się takie działania tatusiów.
Słusznie i TVN może sobie nie życzyć.
Jedynie mam duże zastrzeżenie do formy działania ich ochrony i zniszczenia im baneru. To skurwysyństwo. Trochę czasu minęło gdzie swoje chamskie metody zamienili w zasłonięcie wsadzonych na wizje na krzywy ryj transparentów - parasolami.

EDIT
"Tatusiowie" na siłę próbowali zrobić sensację. Chciałbym zobaczyć cały filmik - bo wrażenie, że na początku odnoszą im ich baner, który zapewne został postawiony bliżej ich namiotu.
Nie widać na tym filmiku w ogóle kto zniszczył ten transparent.
I obiektywnie rzecz oceniając - ochroniarze zachowali spokój - a gejek się rzucał jak ruchany w pupę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów