Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brakuje tych stopni to jeszcze nie jeden by skorzystał.
jest dylemat, bo trzeba piętnować kurewstwo i machlojki informacyjne wiodących stacji
z drugie strony, żeby to wyłapać trzeba obejrzeć
A gdzie tu masz "machlojki informacyjne" skoro psiarscy opublikowali nagranie dopiero po materiale w TV ?
Policjanci pilnujący pomnika smoleńskiego ....
A ci to może by się zajęli łapaniem przestępców zamiast cieciować przy pomniku i ganiać gówniarzy na hulajnogach
A gdzie tu masz "machlojki informacyjne" skoro psiarscy opublikowali nagranie dopiero po materiale w TV ?
Materiał opublikowała policja, a najpierw był Hurr durr polskojezycznych m,ediów, prawie ze zwykłych grzbietów zrobili bojowników o wolność.
Zaraz zbierze się KOD-omicka masa wraz z UB-ywatelami SB ubiora koszulki OTUA i beda mówić ze tak ludzi za komuny przesladowali.
Materiał opublikowała policja, a najpierw był Hurr durr polskojezycznych m,ediów, prawie ze zwykłych grzbietów zrobili bojowników o wolność.
Bo to jest zwyczajnie żałosne, monitoringi radiowozy i pościgi za latkami na hulajnogach tak jak by w kraju już nie było przestępczości za której zwalczanie im płacimy, to jest robota dla straży miejskiej a nie dla uzbrojonych policjantów.
Może kurwa stąd, że rzetelny dziennikarz z porządnej stacji powinien najpierw zapoznać się z wersją policji, spytać o monitoring i zaczekać na oficjalne stanowisko a nie publikować stronniczej informacji ze sformułowaną tezą jak to widz ma odebrać i zrozumieć.
Bo to jest zwyczajnie żałosne, monitoringi radiowozy i pościgi za latkami na hulaljnogach tak jak by w kraju już nie było przestępczości za której zwalczanie im płacimy, to jst robota dla straży miejskiej a nie dla uzbrojonych policjantów
A kto ci powiedział dla kogo to jest robota? Policjanci tez wlepiaja kary za złe parkowanie, picie pod chmurką, czy przeklinanie, a takie grzbiety to dla nich punkt w statystykach. Teren był monitorowany wiec nie musieli sie wysilać.
Po drugie mowa jest o tym że polskojezyczne media chciały zrobic z nich męczenników za wolność, bo "za komuny też tak przesladowali".
Może kurwa stąd, że rzetelny dziennikarz z porządnej stacji powinien najpierw zapoznać się z wersją policji, spytać o monitoring i zaczekać na oficjalne stanowisko a nie publikować stronniczej informacji ze sformułowaną tezą jak to widz ma odebrać i zrozumieć.
Ta, chuja by zobaczył nie monitoring Nagranie zostało opublikowane bo psiarskim akurat pasowało, gdyby im nie pasowało to by zaginęło w niewyjaśnionych okolicznościach
A kto ci powiedział dla kogo to jest robota?
Zdrowy rozsądek Przypominam że mówimy o jebanym pomniku przy którym warują, zamiast patrolować miasto dwa kundle. A nie za to im płacimy
Ta, chuja by zobaczył nie monitoring Nagranie zostało opublikowane bo psiarskim akurat pasowało, gdyby im nie pasowało to by zaginęło w niewyjaśnionych okolicznościach
Ach te spiski, jak nie żydzi to PiS zabrałoby nagranie z monitoringu, Skandal!
Czym wyróżnia się ten pomnik spośród innych, że przysługują mu "policjanci pilnujący pomnika smoleńskiego"?
Postawienie tych pytań redakcje GW, TVN, onet pozostawiły czytelnikowi, bo pytania te nie pojawiają się w tekście.
W opisie zdarzenia natomiast jest to co widać na filmie opublikowanym przez policję: uderzanie oponami w pomnik
Nie widzę tu podstaw do zawołania "TVN kłamie!"
No i spoko, wtedy bym przyznał racje TVN'owi, który by w kolejnym wydaniu pokazał, że teren jest monitorowany a policja kłamie, że nie ma nagrania, albo celowo go usunęła.
Ty lubisz jak cię tak robią w chuja i jeszcze wymyślasz spiski, żeby pasowało do światopoglądu jaki ci wtłukli?
Ach te spiski, jak nie żydzi to PiS zabrałoby nagranie z monitoringu, Skandal!
To nie jest spisek tylko wynik logicznego myślenia
Nie raz tak się działo ostatnio jakaś laska oskarżyła psiarskich którzy mieli kamery na mundurach i co ? i chuj przypadkiem rozładowały się baterie w obu kamerach, no co za pech
No i spoko, wtedy bym przyznał racje TVN'owi, który by w kolejnym wydaniu pokazał, że teren jest monitorowany a policja kłamie, że nie ma nagrania, albo celowo go usunęła.
Ty lubisz jak cię tak robią w chuja i jeszcze wymyślasz spiski, żeby pasowało do światopoglądu jaki ci wtłukli?
Po pierwsze, trwałoby to tyle że nikogo by to już nie obchodziło .
Po drugie wieź się odpierdol ode mnie, ja nie mam telewizora
Więc wmawiając mi że mnie zmanipulowali mierzysz mnie swoją miarą.
Tyle "fakty" a tu co po wczorajszej gównoburzy w mediach typu onet, wp, gazeta.pl etc. opublikowała policja:
No właśnie nie tyle, wkleiłeś połowę tekstu i sugerujesz że to TVN kłamie a to jednak ty próbujesz tu w chuja robić
Interwencję potwierdził Piotr Świstak z Komendy Stołecznej Policji. - Te osoby uderzały oponami o ten pomnik smoleński, zareagowaliśmy. Na szczęście tutaj nie doszło do uszkodzenia mienia. Na tym sytuacja nasza się zakończyła. Wylegitymowane osoby pouczono - powiedział. - My pamiętamy czasy totalitaryzmu komunistycznego, więc nas to jakoś nie dziwi. Pojawiają się wspomnienia z dzieciństwa – skomentowała to pani Kajetana, którą reporter spotkał w pobliżu pomnika.
W tekście z twojego linku jest stanowisko policji opisujące to co jest na nagraniu
Po pierwsze, trwałoby to tyle że nikogo by to już nie obchodziło .
Po drugie wieź się odpierdol ode mnie, ja nie mam telewizora
Więc wmawiając mi że mnie zmanipulowali mierzysz mnie swoją miarą.
Podsumowując ciebie:
Najpierw wina policji, bo opublikowali materiał po informacji TVN
Później wina pomnika, bo tam stoi
Znowu wina policji, bo pilnuje pomnika
Na koniec wina odbiorców, którzy by się w innym razie tym nie zainteresowali.
Fajnie wszystko i wszyscy winni, ale nie zjebane dziennikarzyny, którzy wyssali sensację z dupy, byleby można było wrzucić narrację o prześladowczym pisie i świętym pomniku, jeszcze te twoje gimnazjalne epitety "psiarnia" "kundle""psiarstwo" co cię kurwa ruchali na pieska, że ci się tak udzieliło?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów