Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Brakuje tych stopni to jeszcze nie jeden by skorzystał.
jest dylemat, bo trzeba piętnować kurewstwo i machlojki informacyjne wiodących stacji
z drugie strony, żeby to wyłapać trzeba obejrzeć
A gdzie tu masz "machlojki informacyjne" skoro psiarscy opublikowali nagranie dopiero po materiale w TV ?
Policjanci pilnujący pomnika smoleńskiego ....
A ci to może by się zajęli łapaniem przestępców zamiast cieciować przy pomniku i ganiać gówniarzy na hulajnogach
A gdzie tu masz "machlojki informacyjne" skoro psiarscy opublikowali nagranie dopiero po materiale w TV ?
Materiał opublikowała policja, a najpierw był Hurr durr polskojezycznych m,ediów, prawie ze zwykłych grzbietów zrobili bojowników o wolność.
Zaraz zbierze się KOD-omicka masa wraz z UB-ywatelami SB ubiora koszulki OTUA i beda mówić ze tak ludzi za komuny przesladowali.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Materiał opublikowała policja, a najpierw był Hurr durr polskojezycznych m,ediów, prawie ze zwykłych grzbietów zrobili bojowników o wolność.
Bo to jest zwyczajnie żałosne, monitoringi radiowozy i pościgi za latkami na hulajnogach tak jak by w kraju już nie było przestępczości za której zwalczanie im płacimy, to jest robota dla straży miejskiej a nie dla uzbrojonych policjantów.
Może kurwa stąd, że rzetelny dziennikarz z porządnej stacji powinien najpierw zapoznać się z wersją policji, spytać o monitoring i zaczekać na oficjalne stanowisko a nie publikować stronniczej informacji ze sformułowaną tezą jak to widz ma odebrać i zrozumieć.
Bo to jest zwyczajnie żałosne, monitoringi radiowozy i pościgi za latkami na hulaljnogach tak jak by w kraju już nie było przestępczości za której zwalczanie im płacimy, to jst robota dla straży miejskiej a nie dla uzbrojonych policjantów
A kto ci powiedział dla kogo to jest robota? Policjanci tez wlepiaja kary za złe parkowanie, picie pod chmurką, czy przeklinanie, a takie grzbiety to dla nich punkt w statystykach. Teren był monitorowany wiec nie musieli sie wysilać.
Po drugie mowa jest o tym że polskojezyczne media chciały zrobic z nich męczenników za wolność, bo "za komuny też tak przesladowali".
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Może kurwa stąd, że rzetelny dziennikarz z porządnej stacji powinien najpierw zapoznać się z wersją policji, spytać o monitoring i zaczekać na oficjalne stanowisko a nie publikować stronniczej informacji ze sformułowaną tezą jak to widz ma odebrać i zrozumieć.
Ta, chuja by zobaczył nie monitoring Nagranie zostało opublikowane bo psiarskim akurat pasowało, gdyby im nie pasowało to by zaginęło w niewyjaśnionych okolicznościach
A kto ci powiedział dla kogo to jest robota?
Zdrowy rozsądek Przypominam że mówimy o jebanym pomniku przy którym warują, zamiast patrolować miasto dwa kundle. A nie za to im płacimy
Ta, chuja by zobaczył nie monitoring Nagranie zostało opublikowane bo psiarskim akurat pasowało, gdyby im nie pasowało to by zaginęło w niewyjaśnionych okolicznościach
Ach te spiski, jak nie żydzi to PiS zabrałoby nagranie z monitoringu, Skandal!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Czym wyróżnia się ten pomnik spośród innych, że przysługują mu "policjanci pilnujący pomnika smoleńskiego"?
Postawienie tych pytań redakcje GW, TVN, onet pozostawiły czytelnikowi, bo pytania te nie pojawiają się w tekście.
W opisie zdarzenia natomiast jest to co widać na filmie opublikowanym przez policję: uderzanie oponami w pomnik
Nie widzę tu podstaw do zawołania "TVN kłamie!"
Ty lubisz jak cię tak robią w chuja i jeszcze wymyślasz spiski, żeby pasowało do światopoglądu jaki ci wtłukli?
Ach te spiski, jak nie żydzi to PiS zabrałoby nagranie z monitoringu, Skandal!
To nie jest spisek tylko wynik logicznego myślenia
Nie raz tak się działo ostatnio jakaś laska oskarżyła psiarskich którzy mieli kamery na mundurach i co ? i chuj przypadkiem rozładowały się baterie w obu kamerach, no co za pech
No i spoko, wtedy bym przyznał racje TVN'owi, który by w kolejnym wydaniu pokazał, że teren jest monitorowany a policja kłamie, że nie ma nagrania, albo celowo go usunęła.
Ty lubisz jak cię tak robią w chuja i jeszcze wymyślasz spiski, żeby pasowało do światopoglądu jaki ci wtłukli?
Po pierwsze, trwałoby to tyle że nikogo by to już nie obchodziło .
Po drugie wieź się odpierdol ode mnie, ja nie mam telewizora
Więc wmawiając mi że mnie zmanipulowali mierzysz mnie swoją miarą.
Tyle "fakty" a tu co po wczorajszej gównoburzy w mediach typu onet, wp, gazeta.pl etc. opublikowała policja:
No właśnie nie tyle, wkleiłeś połowę tekstu i sugerujesz że to TVN kłamie a to jednak ty próbujesz tu w chuja robić
Interwencję potwierdził Piotr Świstak z Komendy Stołecznej Policji. - Te osoby uderzały oponami o ten pomnik smoleński, zareagowaliśmy. Na szczęście tutaj nie doszło do uszkodzenia mienia. Na tym sytuacja nasza się zakończyła. Wylegitymowane osoby pouczono - powiedział. - My pamiętamy czasy totalitaryzmu komunistycznego, więc nas to jakoś nie dziwi. Pojawiają się wspomnienia z dzieciństwa – skomentowała to pani Kajetana, którą reporter spotkał w pobliżu pomnika.
W tekście z twojego linku jest stanowisko policji opisujące to co jest na nagraniu
Po pierwsze, trwałoby to tyle że nikogo by to już nie obchodziło .
Po drugie wieź się odpierdol ode mnie, ja nie mam telewizora
Więc wmawiając mi że mnie zmanipulowali mierzysz mnie swoją miarą.
Podsumowując ciebie:
Najpierw wina policji, bo opublikowali materiał po informacji TVN
Później wina pomnika, bo tam stoi
Znowu wina policji, bo pilnuje pomnika
Na koniec wina odbiorców, którzy by się w innym razie tym nie zainteresowali.
Fajnie wszystko i wszyscy winni, ale nie zjebane dziennikarzyny, którzy wyssali sensację z dupy, byleby można było wrzucić narrację o prześladowczym pisie i świętym pomniku, jeszcze te twoje gimnazjalne epitety "psiarnia" "kundle""psiarstwo" co cię kurwa ruchali na pieska, że ci się tak udzieliło?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów