Kurwa włączam tv a tu pokazują live z helikoptera drogę tej kurwy do sądu , i na żywo komentuje sędzia Anna Maria Wesołowska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TVN24 opłaca się włączyć tylko dla szkiełka albo na prognozę pogody.
Odwracanie uwagi narodu od rzeczy ważnych. Ja chcę paliwa po 3 złote, kurwa wasza mać! I szlugów po 6!
Telewizja ogłupia? Oooo nie telewizja zarabia kasę. Wartość waśniewskiej idzie w milionach, bo debile ją oglądają i jeszcze komentują sukę. Helikopter, który pokazuje jej drogę do sądu? Ludzie przecież to jest zajebiście chodliwy towar. Szkoda tylko, że zamiast martwić się tragiczną sytuacją w kraju większość woli komentować i nagłaśniać tą sprawę...
BongMan napisał/a:
Ale będą kurwa jaja jak w sądzie wyjdzie, że niewinna Dowodów żadnych nie mają, proces będzie poszlakowy i nie wydaje mi się żeby sędzia wydał wyrok na podstawie tego co wykrzykuje wzburzona hołota.
Ależ ty pierdolisz, wysłuchaj aktu oskarżenia i teraz powiedź, że jest niewinna.
kruwa z helikoptera haha ale beka katartzyna jak brevik u nas
o 0 stopni dziś u mnie, no w sumie nie było tak zimno...
Ronoaro napisał/a:
Ależ ty pierdolisz, wysłuchaj aktu oskarżenia i teraz powiedź, że jest niewinna.
Nie mówię że jest niewinna, tylko że nie ma żadnych konkretnych i namacalnych dowodów na jej winę.
BongMan napisał/a:
Nie mówię że jest niewinna, tylko że nie ma żadnych konkretnych i namacalnych dowodów na jej winę.
Nagranie z kamery, historia odwiedzanych stron internetowych, pet papierosa z jej śladami DNA koło rumowiska, rękawiczki budowlane których używała by wykopać dół + sekcja zwłok wykazujaca, że dziecko zmarło nie na skutek udażenia w głowę tylko w wyniku uduszenia/braku tlenu- nie, kurwa nic na nia nie mają i właściwie to z dupy ja wzieli.
Nie, to nie telewizja "ukrywa" sprawy ważne dla kraju szanowna zgrajo wiejskich filozofów. Telewizja ma to w dupie, oni pokazują to co ludzie oglądają, bo celem prywatnej firmy jest zarabiać kasę. TVN ma po prostu bardzo szeroki zakres odbiorców i równa do tego najszerszego poziomu. To zwyczajnie LUDZIE mają w dupie KRAJ i jego sytuację, nie mają bladego pojęcia o gospodarce, finansach, biznesie. Uwielbiają za to Waśniewską, Facebooka, znajomych i głupie seriale. Taki jest średni poziom intelektualny narodu. Inaczej mówiąc ludzie to w 95% debile, więc nie ma co się dziwić, że nie ma pracy (dla debili) i jest chujowo (debilom).
Widzę, że bez TVN życie wielu z was byłoby puste i nic nie warte. I wcale nie mam na myśli zawodowych oglądaczy każdego chłamu, który ta stacja emituje. Mam na myśli tych zjebów (głównie reprezentantów polactwa), którzy są chorzy, jeśli choć raz dziennie nie pluną w kierunku TVNu. Zachowujecie się jakby ktośwas przywiązywał do fotela, przyklejał powieki, żebyście nie mogli zamknąć oczu i całą dobę puszczał różne programy tej stacji.
Chyba że badzo was bolą dupy z tego powodu, że wszystkie prawackie "niezależne" przekazioryzebrane do kupy mają zaledwie ułamek oglądalności TVN.
Chyba że badzo was bolą dupy z tego powodu, że wszystkie prawackie "niezależne" przekazioryzebrane do kupy mają zaledwie ułamek oglądalności TVN.
przyjmijcie do wiadomości jedno - to, co jest pokazywane w TV jest uzależnione od tego, co ludzie chcą oglądać. Takze jeżeli pokazują jak jedzie sobie autko z KW w środku to tylko dlatego, ze w chuj ludzie chce to ogladać. Pretensje miejcie do tych ludzi a nie do tych, którzy zaspokajają ich potrzeby.
Jaki kraj taka telewizja. Proste.
BTW... Kasia wygląda dziś bardzo ładnie
Jaki kraj taka telewizja. Proste.
BTW... Kasia wygląda dziś bardzo ładnie
To nie jest kwestia tego co chcą oglądać ludzie, tylko to co rząd chce, żeby ludzie oglądali. Na każdej stacji od samego rana pierdolą o tej babie. Dla mnie sprawa zakończyła się rok temu. Zamordowała dziecko - do paki i dobranoc.
Zauważcie, że nic nie mówi się o wotum nieufności wobec rządu - temat zupełnie przycichł. Najpierw z powodu abdykacji papieża, a teraz proces celebrytki.
Propaganda to niekoniecznie: "My jesteśmy dobrzy, a oni to zło wcielone". Tutaj mamy wysublimowany sposób zakrywania duuuużo istotniejszych spraw, czymś co dla normalnego człowieka nie ma zupełnie znaczenia, ot choćby dziś rano w "Kawa czy herbata" wspaniałe wywiady ze sprzedawcami na końskim targu. No i całe wiadomości krążące wokół tematu dzisiejszej sensacji.
Zauważcie, że nic nie mówi się o wotum nieufności wobec rządu - temat zupełnie przycichł. Najpierw z powodu abdykacji papieża, a teraz proces celebrytki.
Propaganda to niekoniecznie: "My jesteśmy dobrzy, a oni to zło wcielone". Tutaj mamy wysublimowany sposób zakrywania duuuużo istotniejszych spraw, czymś co dla normalnego człowieka nie ma zupełnie znaczenia, ot choćby dziś rano w "Kawa czy herbata" wspaniałe wywiady ze sprzedawcami na końskim targu. No i całe wiadomości krążące wokół tematu dzisiejszej sensacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów