Nie ma się co dziwić gościowi. Zrobił bym to samo mieszkając w kacaplandii. Kurwa! Jest jedno gorsze miejsce od Podlasia! P
już ci biegnę z odpowiedzią twoja zapyziała nora, melina w której mieszkasz ! jak się z tym czujesz ? opowiesz nam ?
Nie no trzeba to tutaj napisać. Jaka jest różnia między spadnięciem z parteru a z 10 piętra? Z parteru jest jeb, aaaaaaaaaaa a z 10 piętra jak powyżej: Aaaaaaaaaa jeb.
Tak licząc w pamięci, wychodzi 7-8 piętro
Jak odrzutowiec i na koniec grzmot przy przekroczeniu bariery dźwięku.
Przekroczeniu granicy życia i śmierci *
Nie no trzeba to tutaj napisać. Jaka jest różnia między spadnięciem z parteru a z 10 piętra? Z parteru jest jeb, aaaaaaaaaaa a z 10 piętra jak powyżej: Aaaaaaaaaa jeb.
To powiedzenie jest zaczerpnięte z kawału który się słyszało jak cie jeszcze na świecie nie było szczylu xD
już ci biegnę z odpowiedzią twoja zapyziała nora, melina w której mieszkasz ! jak się z tym czujesz ? opowiesz nam ?
Emil po co tyle jadu? Nie przełamujesz stereotypu prostaka z Podlasia. Jak chcesz mnie obrażać, to przestań być łajzą i pisz po polsku.
Nie ma się co dziwić gościowi. Zrobił bym to samo mieszkając w kacaplandii. Kurwa! Jest jedno gorsze miejsce od Podlasia! P
Podejrzewam że teraz lepiej jest mieszkać w kacapowni niż w Polsce
Karol StressBurger lubi ten żart
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów