Krawężnik, nie skejcik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Krawężnik, nie skejcik
dantee napisał/a:
tylko dlatego że uprawia dość niebezpieczny sport ? Wyjdź z chaty typie.
Może takie typy jak ty kurwa nazywają rycie poręczy, cokolów, ławek sportem w jebanych rurkach. Niech wypierdalaja do skateparkow gdzie ich miejsce i zakladaja ochraniacze w przeciwnym razie chuj im w dupe a o moje wychodzenie z domu się nie martw.
@_Yarko_ goście codziennie ryzykują takie a i gorsze uszkodzenia, często upadają z impetem, żadnych ochraniaczy, ranią się, obijają, nic z tego sobie nie robią, ćwiczą dalej, a ty zza monitorka, z posadzoną dupą na fotelu wyzywasz ich od pizdusi. Nienawidzę skejtowskiego ścierwa, ale twój koment jest zwyczajnie durny.
up
Poczytaj sam co napisałeś.
Bezmyślnych, bez wyobraźni ludzi mi nie szkoda.
Nie wiesz co ja robię poza komputerem, może moim hobby są skoki spadochronowe.
Mam na tyle rozumu, że wiem, że spadochron trzeba mieć na sobie.
Na własne życzenie. Proponuję następnym razem poukładać po bokach brony zębami do góry, żeby było jeszcze bardziej cool.
_Yarko_ napisał/a:
up
Gówno mnie obchodzi co robisz i kogo Ci szkoda, a kogo Ci nie szkoda. I czy są głupi, czy nie są głupi nie nosząc kasków/ochraniaczy. Odnoszę się tylko do nazwania ich pizdami.
intermag napisał/a:
Cóż mogę innego napisać, segregacja naturalną działa
Chyba ci się z selekcją pojebało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów