📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
I jeszcze mi spróbujcie wmówić, że od 1:25 ten film nie jest przyspieszony, no trzeba być idiotą, żeby tego nie zauważyc...
Właśnie ostatnio na zlocie w Łagowie wszyscy mówili motor WSZYSCY.
I tylko jakieś dzieciaki na 125 chwalili się motocyklami
I tylko jakieś dzieciaki na 125 chwalili się motocyklami
Ten koleś co pod koniec nogą chce zwolnić ...a żeby ci kurwo tą nogę wkręciło!
Krzychu kadetem tera!
"motor"
"motor"
"motor"
"motor"
"motor"
pl.wiktionary.org/wiki/motormotor_.28j.C4.99zyk_polski.29
motormania.com.pl/felietony/wywiady/jan-miodek-dusza-fleksyjna/
Co się do niesłusznie przypierdalasz o potoczne określenie motocykla ?
sjp.pwn.pl/sjp/motor;2484792 Tylko zjeby i debile się do tego przypierdalają. Najlepsze jest to że najczęściej poprawiają ich osoby które nigdy nawet nie siedziały na moto.
Motor to jest w sieczkarni jełopie!
I masz rację na motorze nigdy nie siedziałem bo by mi dupę urwało. A motocyklem jeżdże od 6-ciu lat! Pozdro wieśnioku!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów