Ruchał byś?? uzasadnij w komentarzu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ta Pani bez wątpienia udowodniła wyższość socjalizmu nad kapitalizmem w Polsce oraz socjalistyczny, lewicowy charakter Polaków
Wystarczyło 500 zł oraz postraszyć społeczeństwo dzikusami z afryki i bliskiego wschodu którzy wcale do nas przyjeżdżać nie chcą by wygrać wybory
Wystarczyło 500 zł oraz postraszyć społeczeństwo dzikusami z afryki i bliskiego wschodu którzy wcale do nas przyjeżdżać nie chcą by wygrać wybory
Szoposzot. Fejk. Nie ruchał bym, blondynki mnie nie kręcą.
dlaczego to kurka rurka trafiło na główną... jak ja mam się masturbować?
~motopizdeczka z miasta złotego pociągu
Na uwagę zasługują masochistyczne tendencje lewackich metod działania. Lewacy protestują kładąc się przed pojazdami, umyślnie prowokując policję lub rasistów, itd. Metody te mogą często być skuteczne, lecz wielu lewaków używa ich nie jako środka do osiągnięcia celu, ale dlatego, że PREFERUJE metody masochistyczne. Samonienawiść jest istotą lewactwa.
Alternatywne wersje Manifestu: (pdf), (htm)
Czyli... PiS to masochiści, którzy sami siebie nienawidzą?
Coraz ciekawszych rzeczy się dowiaduję o tej partii
27czerwiec2017 napisał/a:
kwiczą złodzieje i lewaki
co ? dobrze wam było
Tak tak debilu tępy, dalej sobie twierdź, że twoja ukochana partia jest patriotyczna i prawicowa. Było źle i jest źle, bo partia się zmieniła(z lewackiej na lewacką), a syf dalej ten sam. Ale czego wymagam od durnego PiS-iora?
czy są prezerwatywy w kolorach polskiej flagi?
Prawdziwy Polak się nie zabezpiecza.
Co mu niby taki plemnik może zrobić?
TB303, tępy troglodyto, zacznij odróżniać lewaków (obyczajowych) od socjalistów.
Czy wymagam zbyt wiele od fanatycznego kuca?
PS: Podobnie jak 27czerwiec2017 interesuję się teogią gier (szczególnie grami o sumie zerowej) i uważam, że piss/peace, w obecnym momencie dziejowym, to optymalny wybór (jeśli nie jedyny).
Czy wymagam zbyt wiele od fanatycznego kuca?
PS: Podobnie jak 27czerwiec2017 interesuję się teogią gier (szczególnie grami o sumie zerowej) i uważam, że piss/peace, w obecnym momencie dziejowym, to optymalny wybór (jeśli nie jedyny).
Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
PostFactum napisał/a:
TB303, tępy troglodyto, zacznij odróżniać lewaków (obyczajowych) od socjalistów.
Jeśli tak bardzo Cię to wkurwia to... nie będę rozróżniał
A to jej chłopak więc się pilnujcie lamusy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów