żyjesz z nią w zgodzie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gdyby nie rysy na lakierze, to jakby nie patrzeć całkiem ciekawy design
Mi się bardzo podoba. Sama bym tego lepiej nie zrobiła.
Taką tapicerkę to bym mógł mieć ,gdyby była robiona w takie plamy to zajebiście
M3 E46 najlepsze,najpiękniejsze w historii BMW ( Kurwe, szmate,dziwke jebaną bym dorwał , oskalpował , udusił kutasem po czym upierdolił głowe i nasrał do szyi.... Oczywiscie wszystko zarejestrował i wrzucil na HARDa
matx napisał/a:
ciekawe czym ty jezdzisz cwaniaku. o takiej beemce mozesz tylko pomarzyc.
pochwal sie jakimi autami jezdziles? maluch? fiat punto? a moze stare volvo od ojca?
przyznaj sie, ze patrzysz z otwarta geba jak M3 przejezdza obok.
maluchem z `79
bmw3 z `89
honda civic z `97
a teraz mam volvo V70 z 2003
a z otwartą gębą patrze jak Ferrari F360 przejeżdża przed domem
"Moja byłabyłabyła...była lepsza"
bonq07 napisał/a:
Poderwał ja pewnie na ta bume ale rano okazało się ze ona jest 1.6 i to w gazie jeszcze hahaha jak większość BMDabeljuPrzecież to M3... co za KURWA!! Jak można...
Każda trójwymiarowa zwarta i jednospójna rozmaitość topologiczna bez brzegu jest homeomorficzna ze sferą trójwymiarową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów