📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz pokażę Ci jak katolik Twojego pokroju się zachowuje. Otóż wejdź na swój profil i zajrzyj w swoje tematy. Jest tylko jeden - "Z życia wzięte"... na samym dole napisałeś taki ładny zwrot, a brzmi on tak:
"Jezstem z Lublina i nazywam się Marcin, jak to czytasz to życze ci żebyś zdechła"
I ty nazywasz się katolikiem? Tak bardzo trzymasz się przykazań? Wymień je sobie w głowie wszystkie i podepnij te swoje słowa pod któreś. Na pewno przypasuje. I leć do kościółka rzucać na tacę typowi w sukieneczce. I kto tu jest gender? Ja chodzący w spodniach, czy twój pośrednik ze stwórcą w sukieneczce?
PS: A mi przykro, że coś Cię spłodziło i coś Cię urodziło, bo to ludzie być nie mogli. Pozdrów w niedzielę księżulka.
"Jezstem z Lublina i nazywam się Marcin, jak to czytasz to życze ci żebyś zdechła"
I ty nazywasz się katolikiem? Tak bardzo trzymasz się przykazań? Wymień je sobie w głowie wszystkie i podepnij te swoje słowa pod któreś. Na pewno przypasuje. I leć do kościółka rzucać na tacę typowi w sukieneczce. I kto tu jest gender? Ja chodzący w spodniach, czy twój pośrednik ze stwórcą w sukieneczce?
PS: A mi przykro, że coś Cię spłodziło i coś Cię urodziło, bo to ludzie być nie mogli. Pozdrów w niedzielę księżulka.
paka2000 Jestem katolikiem nie kurwa ideałem, ty chyba jesteś ciapaty i pewnie ruchasz kozy i zabijasz niewiernych, bo tylko oni potrafią poświęcić nawet swoje życie w imię religii,
pojazd po rodzicach pokazuje głupi gimbie że jesteś gimbem i to ciapatym
kurwa no i ten pojazd sam łbie masz 2 tematy
@xnxx
Ja tam do nikogo nic nie mam, może i wiara mi się nie zgadza, ale nie przeszkadza mi jak ktoś się modli, czy siedzi w kościele. Jego biznes.
Miałem na myśli fakt, iż naśmiewanie się z innych wierzeń, jednocześnie broniąc zaparcie swoich bez ich zrozumienia, jest idiotyczne. A Twoje "powinni spłonąć w ogniu" dobitnie świadczy o takim właśnie nastawieniu. Sory, tak to wygląda z boku.
Dowcip dalej chujowy, piw wciąż nie ma
Ja tam do nikogo nic nie mam, może i wiara mi się nie zgadza, ale nie przeszkadza mi jak ktoś się modli, czy siedzi w kościele. Jego biznes.
Miałem na myśli fakt, iż naśmiewanie się z innych wierzeń, jednocześnie broniąc zaparcie swoich bez ich zrozumienia, jest idiotyczne. A Twoje "powinni spłonąć w ogniu" dobitnie świadczy o takim właśnie nastawieniu. Sory, tak to wygląda z boku.
Dowcip dalej chujowy, piw wciąż nie ma
A tak na koniec, w chuju mam co napiszesz dalej, szkoda mojego czasu i tak za dużo już go poświęciłem
xnxx napisał/a:
paka2000 Jestem katolikiem nie kurwa ideałem, ty chyba jesteś ciapaty i pewnie ruchasz kozy i zabijasz niewiernych, bo tylko oni potrafią poświęcić nawet swoje życie w imię religii,
Jak na razie to Ty próbujesz robić coś z niewiernymi - przeciągnąć ich na swoją stronę, ale niestety nie udaje ci się to. Katole bekę z ateistów cisną równo, z ciapatych też, z każdego kto nie wierzy w waszego boga. Problem głównie tkwi w tym, że zachowujecie się nieco podobnie jak właśnie ciapulce. Śmietana na kolanach czeka, więc leć! Smacznego.
Widzę czytanie ze zrozumieniem dla Ciebie to problem, bo nie chodzi o 2 tematy czy jeden, a o to "łbie", że jako katol życzysz komuś śmierci. Po drugie przejrzyj co pisałeś. "Mimo starań twoich rodziców.....".
trynkiewicz juz kurwa po ciebie idzie
^ Ten u góry namalował z pamięci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów