Bobry to jednak chuje i gryzą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale gościu musiał być nieźle nagrzany żeby tak wkurwiać bobra
Szkoda, że nie skoczył cwelowi do gardła jak królik w Monty Pythonie.
Wy się oburzacie jak jakieś smutasy, a mnie to "skurwysynie bobrze" powiedziane tym głosem po prostu rozjebało.
@up, Bobry chyba nie umieją skakać ale chuj, mogę się mylić.
panie bobrze noga mnie boli w biodrze i nie moge ruchać dobrze
Ludzie odlawiajacy bobry na suwalszczyznie wiedza ze te szkodniki moga bardzo dotkliwie pogryzc, szkoda ze nie powkurzali ich jeszcze bardziej, mogl byc naprawde ciekawy material
Ja wam dokładnie powiem co to za zjeb. To "znany" polski raper- Gospel.
potwierdzone info. Pozdrawiam.
potwierdzone info. Pozdrawiam.
Z zazdrości po nim tak jedziecie. On w przeciwieństwie do wielu z sadoli miał okazję poczochrać bobra...
ale się kurwa uśmiałem dobrze, że są na świecie takie głupki jest z czego się pośmiać ;D
Co się śmiejecie. Przynajmniej pomacał bobra. To pewnie pierwszy w jego życiu, to się gościu cieszy.
Jezu jaka szkoda, że go nie ugryzł w palca. Przecież jakby taki bober mu się wgryzł w dłoń, tymi swoimi długimi i twardymi zębami to kutafon nie dość, że miałby poważna ranę, to i jakiegoś zakażenia mógłby się nabawić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów