Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
... Ziomek jechal jakims ala transitem...... Tacy sa anglicy to jest najwiekszy kraj patusow jaki moglem widziec na oczy......
Kierował Polak, czy jesteś Anglikiem? Kurwa jak mówisz to też bełkoczesz?
nie nie mylicie sie - kierownica po prawejh stronie - witamy w wielkiej brytanii a doklaniej okolice londynu - najprawdopodobniej zachodni londek , okolice maidenhead. (na co wskazuje bialy van (The Commonwealth War Graves Commission (CWGC) ) choc van mogl pojechac daleko w pizdu od siedziby glownej wiec moze byc to pierdylion mil od maidenhead.
Za kierownica typowy anglik - chav (czaw) czyli poprostu zjeb, lump, zasilkowiec, beneficjent 500+ (nazwijcie jak kto woli)
Motto takiego anglika to - kto wybrzydza ten nie rucha a ze angielki to tluste kurwy to bardzo czesto widac takie pary : koles z 70kg babka ze 170kg
Jazda bez koszulki w cieple dni to niczym zakladanie dresu adidasa w polsce i czapeczki z daszkiem - ludzie musza z daleki widac, ze jestes zjebem.
Taki anglik bardzo czesto jezdzi najebany - wiec nie wykluczylbym, ze wlasnie to bylo przyczyna tego co sie tutaj odjebalo.
Przecietne IQ takiego pana to 45 wiec mozeliwe, ze byl trzezwy - poprostu jest idiota (cos jak kodziarze w polsce)
Hura !
Zalecam wizytę u okulisty.
Wizyta przeprowadzona dziekuję za poradę.
dalsza rozkmina wskazuje na bejciorowe wideo koles nie musiał wogole cofac zeby jechac dalej
a furki w anglii są tanie jak barszcz.i zaden anglik by tak za szybką tylnią nie przeżywał.
Co to za gruba maciora obok?
Typowa Angielka. I w ciemno mogę obstawić, choć tego nie widać, że ma dziary - jakieś słodziutkie i romantyczne rysuneczki bo przecież wewnatrz jest Syrenką.
Jeśli "w kredycie" to musi mieć AC ,więc w czym niby problem?pewnie w kredycie i jeszcze nie spłacony hehe dlatego taki płacz XD
albo jestem ślepy albo kierownica jest po stronie gościa, i w momencie trzaskania przez frytownice drzwiami jest ruch reki na stacyjce, wiec to głąb wjebał się a nie ona
Przecież widać od razu po blachach na autach, domach i desce rozdzielczej ze to jest UK i kiera po lewej stronie eksperciku...
albo jestem ślepy albo kierownica jest po stronie gościa, i w momencie trzaskania przez frytownice drzwiami jest ruch reki na stacyjce, wiec to głąb wjebał się a nie ona
Przecież widać od razu po blachach na autach, domach i desce rozdzielczej ze to jest UK i kiera po prawej stronie eksperciku...
masz racje, inne auta maja na froncie biale blaszki a na dupie zolte, wiec to UK
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów