Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wracając do sedna, takich Sebixów powinni utylizować na miejscu. Odpierdalasz gościa i masz od razu +10 punktów do zajebistości!
Coś chyba nie doczytałeś :
Art. 61. Obowiązek okazania legitymacji
1.
W przypadkach przewidzianych w art. 60 ///obowiązek noszenia munduru przez Policjanta///, ust. 2 policjant, wykonując czynności dochodzeniowo-śledcze, a także czynności określone w art. 14 czynności Policji, ust. 2 i art. 15 uprawnienia policjantów w trakcie wykonywania czynności służbowych, ust. 1 pkt 2-4, obowiązany jest okazać legitymację służbową w taki sposób, aby zainteresowany miał możliwość odczytać i zanotować numer i organ, który wydał legitymację, oraz nazwisko policjanta.
To co między ukośnikami, czyli ///obowiązek noszenia munduru przez Policjanta///, to mylnie wprowadzony, m.in. w Lexie, tytuł artykułu. Sam też na początku źle przeczytałem.
Zamiast gościa zglebować a telefon zabezpieczyć do celów procesowych to odchodzą
Szkoda, chciałbym zobaczyć mordę tego patusa po przewiezieniu do pdoz
robi dla chłopa wjazdy na chate
Nauczcie się kacapy komunikować po polsku.
Ja pierdole... Co to za policja... Na co macie te pałki gaz i paralizatory... Na co idzie moja kasa? Pajac powinien leżeć przyduszony kolanem z gazem na mordzie ehhh teraz co sobie zrobil reputację
Ale ty tępa pizda jesteś hahha, nawet bardziej od tych psów,bo oni chociaż wiedzieli że złamali prawo a jak zobaczyli kamere to zaczeli spierdalać w podskokach mimo znieważenia i kilku innych hahah Tak to jest jak pies zobaczy kamere to już nie czuje się ponad prawem
A ty śmieciu gleba i liż buty karakanie z pod napleta kaczora hahah bo jak nie to Dziwkiszowi sprzedamy twoja matke a on lubi pedofilskie zabawy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów