📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Wygrał ten co najpierw dopil piwko i potem spokojnie odszedł... Brawo za stalowe nerwy
Podoba mi się jak na początku, jak zagrożenie życia było prawie żadne dla kolegi, tamten nie zareagował, ale jak ten zjeb wyciągnął nóż na kumpla to kurwę wyjaśnił.
Mam nadzieje że wielkich konsekwencji nie poniósł/nie poniesie, ale wiem że coś go za to spotka, nawet w takiej sytuacji nie można od tak po prostu zabić człowieka. No przynajmniej nie u nas
Mam nadzieje że wielkich konsekwencji nie poniósł/nie poniesie, ale wiem że coś go za to spotka, nawet w takiej sytuacji nie można od tak po prostu zabić człowieka. No przynajmniej nie u nas
Fajna ta małolata
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
paragon0 napisał/a:
Podoba mi się jak na początku, jak zagrożenie życia było prawie żadne dla kolegi, tamten nie zareagował, ale jak ten zjeb wyciągnął nóż na kumpla to kurwę wyjaśnił.
Mamy tutaj bezpośrednie zagrożenie życia. Na logikę powinieneś siebie i bliski bronić każdym kosztem. Nie wiem jak prawnie to tam wygląda, ale bandzior wyglądał na atletycznego i przy tych grubaskach to taktyka spierdalania by nie zadziałała.
No takie klimaty właśnie kocham!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów