Amerykanie to durnie. Rząd ich urobił tak samo, jak urabia Nas teraz rząd RP. Sieczka w głowie i zero sprzeciwu, bo są nieświadomi! Dlatego nie dajmy sobie wmówić tej papki, którą codziennie wciska Nam kochany premier!
Cytat:
9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet
10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją.
Cytaty z "10 zobowiązań PO"
Cytat:
3. Obniżenie podatków i “danin publicznych”.
Cytat z expose Donalda Tuska!!! A CO TERAZ MAMY?! Podnoszenie akcyz i VAT'u!
bankier.pl/wiadomosc/Od-2012-w-litrze-paliwa-15-groszy-akcyzy-wiecej-2... proszę!
Cytat:
34. Wprowadzenie polityki solidarnego państwa.
Dla mnie solidarnie znaczy demokratycznie, nie wiem jak dla Was. Dlatego ACTA może sobie kochany premier wsadzić w...
Cytat:
42. Zwiększenie miejsc pracy dla ludzi powyżej 50 roku życia.
A co tam, ja bym od razu spróbował zwiększać ilość miejsc pracy ludziom do 67 roku życia. Potem mogą zdychać, przecież i tak nie będą już potrzebni państwu, ba!, będą dostawać emerytury! Przecież to się nie godzi w "nowoczesnym" państwie!
Cytat:
57. Odbudowa zaufania obywateli do władzy
58. Ograniczenie przywilejów władzy
59. Likwidacja zagrożeń korupcyjnych.
Komentarz sam ciśnie się na usta: HAHAHAHA!!!
Cytat:
68. Zmiana sposobu prowadzenie polityki zagranicznej.
69. Dbanie o interesy Polski w UE
70. Udział Polski w dbaniu o bezpieczeństwo światowe.
No tak, liżmy dupę ruskom, sprzedajmy, co mamy, i co może dać nam korzyści (gaz łupkowy). Wprowadźmy bezsensowne umowy nie pytając o zdanie narodu, bo przecież tego chce USA! Pozwóly UE naruszać naszą suwerenność, przecież założeniem UE było nienaruszanie suwerenności państw członkowskich! TO, KURWA, JEST LOGICZNE!
Ludzie, pokażmy władzy, że TO MY NARÓD POLSKI, LUDZIE, KTÓRZY NIEGDYŚ BYLI BRANI ZA NARÓD NIE DO ZNISZCZENIA I NIE DO PODPORZĄDKOWANIA SIĘ MAMY WŁADZĘ, NIE JEDNA OSOBA, KTÓRA I TAK MA NAS ZA NIC!
Cytat:
Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie.
Myślę, że każdy z tu obecnych wie, czyj to cytat. Nie jest to autorytet, ale daje do myślenia. Nie dajmy się przerobić w lunatyków idących, jak im ktoś rozkaże.
Co do administratorów. Jeżeli komentarz narusza regulamin, karać, ale komentarz myślę, że w miarę trafny.