Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lew 2018-05-10, 0:32
Na miejscu nagrywającego zrobiłbym tak

Rozpędziłbym się i wjebał się w niego z ostrym impetem akurat jak by wysiadali z auta.(prawie 2.5 tony masy by swoje zrobiło) w dodatku można by podciągnąć to pod bezpodstawne zatrzymywanie pojazdu.

Brak pasów u sebiksów , trochę by ich sponiewierało .

Chuj, zapłaciłbym mandat ba nie ruszyło by mnie nawet z ubezpieczenia i strata zniżki. Pseudo koksy z Golfa mamy, by mieli problem.

Piszę pod mega wkurwiem ponieważ dzisiaj miła pani Policeman wlepiła mi mandat za brak pasów, a ledwo ruszyłem z dużego parkingu. Co nie zmienia faktu ze sobie przerąbała bardziej niż te 100ziko które muszę wpłacić Cofając przytarła mi auto. I jak tu nie powiedzieć że karma wraca

Ale fakt faktem, lepiej sobie odpuścić, wezwać dzielnych stróżów prawa i olać takie społeczne gówno, potem tylko problemów więcej. Aczkolwiek jeżeli taki sebuś z kolegą by wyskoczył mi na drodze mało uczęszczanej gdzie nie mógłbym uciec to cóż bronić się trzeba
Zgłoś
Kodiizaurrr 2018-05-10, 2:20 1
@up
2.5 tony? jak on kurwa jedzie jakimś tico. Ochłoń bo Cie poniosło.

A co do nagrania, nagrywający pizda do kwadratu, widać na rondzie, że próbował najpierw sprawić, aby to sebixy się mu w dupe wjebały, depnął po hamulcach przed wjazdem. Tym sprowokował Sebków, potem specjalnie, nieumiejętnie ich przytarł zażynając silnik, bo mu się tak rączka trzęsła, że biegu wrzucić nie potrafił. Sebixy nie lepsze bo po chuj ten klakson dusiły to nie wiem.

Trafił swój na swego.
Zgłoś
greony12 2018-05-10, 4:31
@up według wiki: golf 3, masa własna: 1000–1380 kg
Passat B3 (nagrywający) 1280 - 1420 kg
chyba w połączeniu albo mowa o jego aucie
Zgłoś
woytasw 2018-05-10, 8:48
Fajny remix na końcu.
Zgłoś
dennissliwa 2018-05-10, 10:20 4
Przyspiesza jak oni próbują go wyprzedzić , przyciera im samochód pierdoli od rzeczy, jedzie na czerwonym, bez powodu hamuje na rondzie, nie dziwię się ze dresy dostali agresji. Ciekawe co wcześniej musiał odpierdalać skoro na niego tak trąbili na rondzie. Jeszcze idiota wstawi ten filmik na neta, paranoja.
Zgłoś
Krak 2018-05-10, 11:04
Ale pizdy, najpierw cwaniakują a potem o pomoc do policji.
Pokazać ryje tych ciot!
PS. Kamerujący powinien sie z tego wylizać - uszkodzenia podczas ucieczka w czasie próby ataku ze strony tych ciot (stan wyższej konieczności). Jakby trafili do zakładu karnego za próbę ataku to ten film ich tam dojeżdża z powodu posługiwania się policją.
Zgłoś
dziadek8724 2018-05-10, 14:12 1
dennissliwa napisał/a:

Przyspiesza jak oni próbują go wyprzedzić , przyciera im samochód pierdoli od rzeczy, jedzie na czerwonym, bez powodu hamuje na rondzie, nie dziwię się ze dresy dostali agresji. Ciekawe co wcześniej musiał odpierdalać skoro na niego tak trąbili na rondzie. Jeszcze idiota wstawi ten filmik na neta, paranoja.

Nie bój się, nagrywający ocenzurował twarze, nikt nie pozna, że jesteś na nagraniu. Możesz spokojnie jeździć dalej Golfem z "kolegą"
Zgłoś
x................9 2018-05-10, 14:12 3
Nagrywajacy to zjeb. Ewidentnie widać że prowokuje. Przyspieszanie uniemożliwiające wyprzedzanie, hamowanie po ruszeniu. Pewnie przed rondem zjeb durnowaty też ich nieźle musial wkurwić.
Zgłoś
dziadek8724 2018-05-10, 14:21 1
doopa napisał/a:

dwie pizdy się spotkały

chyba w Golfie
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-05-10, 16:23
golfik jakie tuningowe światełka ma
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem