📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dalione napisał/a:
Ten sam filmik w wersji dla wszystkich
W takim razie ja jestem nikim bo mi nie działa
Burger jakiś napromieniowany, że gość musiał go trzymać w rękawicy?
Sam jesteś kurwa napromieniowany... słyszałeś o czymś takim jak bezpieczeństwo??
Get up, look up, and don't ever give up !
ja zapierdalam do maka bo sie glodny zrobilem
resurecting napisał/a:
Sam jesteś kurwa napromieniowany... słyszałeś o czymś takim jak bezpieczeństwo??
Bezpieczeństwo owszem - dlatego używa się szczypiec (zachowanie możliwie największej odległości między dłonią a lustrem żrącego płynu, w tym wypadku kwasu chlorowodorowego, czy jak mu tam). Ale od kiedy względy bezpieczeństwa wymagają wyciągania burgera z torby przez rękawicę? Przywieziony do laboratorium w torbie, wyjęty z torby dopiero w warunkach laboratoryjnych - i to dłonią przyodzianą w rękawicę. Jakby sam w sobie był żrący bardziej, niż użyty kwas.
gore, jakbys macal wszystko swoimi brudnymi lapami przed eksperymentem chemicznym to mozesz wplynac na wynik. ale skad mozesz takie rzeczy wiedziec, jestes tylko malym sadolkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów