📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Była promocja na skrzydełka z KFC?
A jakby tak zamiast tych leków do opakowań wsadzić truciznę ?
Problem mógłby sam się rozwiązać
Problem mógłby sam się rozwiązać
ochroniarza się czepiacie, a on miał serce rozdarte, bo niby miał pilnować, a geny podpowiadają co innego
Halman napisał/a:
w sumie żal mi pewnej grupy murzynów; tych co chcieli być jak ludzie; pracować, mieć normalne rodziny, żyć uczciwie... przez swoich pięknie opalonych pobratymców trafią do jednego wora...
a mi ich nie szkoda, bo w przeciwieństwie do nich, u nas PATOLOGIE SIĘ PIETNUJE I POKAZUJE ze to jest dno społeczne które trzeba eliminować, a jakoś u nich nie WIDZE GŁOSÓW TYCH DOBRYCH MURZYNÓW którzy pisali by na fejsie i na insta ze ODCIANAJĄ SIE OD BLM itd ? czy ja coś przegapiłem ? czy oni są jak muzlumanie, nie wszyscy są radykalni, ale się od tego nie odcinają, wiec przestań pierolić ze ktoś tu cierpi, jebać ich.
Halman napisał/a:
w sumie żal mi pewnej grupy murzynów; tych co chcieli być jak ludzie; pracować, mieć normalne rodziny, żyć uczciwie... przez swoich pięknie opalonych pobratymców trafią do jednego wora...
Właśnie przez bladusow takich jak ty, wrzucających wszystkich do jednego wora, wszyscy są tam wrzucani.
W Kalifornii wprowadzone zostalo prawo o zakazie zatrzymywania drobnych przestepcow i nie karaniu za drobne przestepstwa. W praktyce oznacza to, ze mozesz sobie wejsc do sklepu i wziac co chcesz i jesli nie trafisz na nadgorliwego pracownika to wszystko spoko.
Adae napisał/a:
W Kalifornii wprowadzone zostalo prawo o zakazie zatrzymywania drobnych przestepcow i nie karaniu za drobne przestepstwa. W praktyce oznacza to, ze mozesz sobie wejsc do sklepu i wziac co chcesz i jesli nie trafisz na nadgorliwego pracownika to wszystko spoko.
Dzieki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów