To przestań się walić z kolegami w dupę, a problem zniknie.
I qrwa co z tego ?
Jezu jak mnie to wqrwa , zaraz będzie ból dupy "pseudo zakorzenianych heteryków" czemu pseudo ? Ponieważ jeśli czujesz się zagrożony takimi rzeczami i przez to Ty albo Twój syn zmieni orientacje seksualna mam smutną wiadomość dla Ciebie ... jesteś skrytym pedałem wraz z synem .
To jest biznes , jest to na topie teraz więc jest promowane , przeje się , przestaną i zacznie się coś drugiego . Za 10 lat będą pierdolić o równości związków z zwierzętami i nadal będzie ból dupy.
Mam dziewczynę zamierzam z nią stworzyć rodzinę i chuj mnie obchodzą geje, lesbijki i transy . Jeśli będą chcieli się żenić i tworzyć rodziny co ja mam mieć do tego ? I w jaki sposób z moją kobietą i przyszłą rodzina być zagrożony ?
Paranoja od nadmiaru wolnego czasu i szuflady zamiast głowy.
Nie rozumiesz natomiast prostej kwestii wpływu społeczeństwa i rówieśników na Twoje dzieci. Im większe przyzwolenie będzie na takie odchyły, o tyle stanie się to normą lub nawet trendem . Nie jestem pewien czy byłbyś szczęśliwy gdyby przyszedł do Ciebie Twój pierworodny i przedstawił swojego chłopaka (niezależnie od Twojego wychowania i wpajanych wartości, nie masz na to wpływu) - wystarczy złe towarzystwo i bum... Dlatego wszelkiej maści pedałów i odchyleńców trzeba piętnować aby uchronić kolejne pokolenie przed umysłowym spierdoleniem. Chcesz wolnej i postępowej Europy? Nie sądzę.
I qrwa co z tego ?
Jezu jak mnie to wqrwa , zaraz będzie ból dupy "pseudo zakorzenianych heteryków" czemu pseudo ? Ponieważ jeśli czujesz się zagrożony takimi rzeczami i przez to Ty albo Twój syn zmieni orientacje seksualna mam smutną wiadomość dla Ciebie ... jesteś skrytym pedałem wraz z synem .
To jest biznes , jest to na topie teraz więc jest promowane , przeje się , przestaną i zacznie się coś drugiego . Za 10 lat będą pierdolić o równości związków z zwierzętami i nadal będzie ból dupy.
Mam dziewczynę zamierzam z nią stworzyć rodzinę i chuj mnie obchodzą geje, lesbijki i transy . Jeśli będą chcieli się żenić i tworzyć rodziny co ja mam mieć do tego ? I w jaki sposób z moją kobietą i przyszłą rodzina być zagrożony ?
Paranoja od nadmiaru wolnego czasu i szuflady zamiast głowy.
pedale jebany
Zwróćcie uwagę na te plastikowe elementy, po prawej prawidłowo a po lewej nie jest zgrane odpowiednio równo
To jak szczegółowo sobie TO wyobrażasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów