pistacjusz napisał/a:
To nie zakładaj 3 osobowej rodziny jak nie stać na utrzymanie. Odpowiedzialności trochę.
Ile miałem pracować skoro mam 21 lat, 10 lat?
Fakty to ja ci przedstawiłem, a ty w swojej wielkiej mądrości odniosłaś się do jednego zdania.
Lepiej popatrz ile pracodawcę kosztuje podniesienie pensji o 100 zł
Jesteś rekordzistą w nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.
Chlopię, jak masz gówniane doświadczenie w pracy to nie powołuj się na nie. Sam napisałeś jako pierwszy o swoim zawodowym doświadczeniu. Wiec sam z siebie zrobiłeś idiotę To raz.
Dwa, gdzie ja napisałam, że to odnośnie mojej osoby? Okulistę, czy powrót do podstawówki Ci zaproponować?
Argument " nie zakładaj rodziny". Padłam ! You made my day! Poczytaj sobie synek co to jest przyrost naturalny i dlaczego jest tak ważny. Może wtedy dojdzie do ciebie, że niezakładanie rodziny wcale nie sprzyja i nie ma nic wspólnego z wzrostem poziomu życia...
Ile pracodawce kosztuje, o fakt. Wina pracownika. Może w ogóle powinien zapłacić pracodawcy za to że pracuje? Cham bezczelnie przychodzi do pracy i nawet nie płaci za to że prądu używa, kibla itd.
Masz jeszcze mleko pod nosem, nie wiesz co to pracować i twój światopogląd jest z kosmosu.
Szkoda słów mi już więcej na Ciebie. Bez odbioru astronauto.