18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Tyle przegrać
Gadziok • 2014-03-19, 19:45
Taka ilość alkoholu zmarnowana każdego sadola zaboli.

Zapis monitoringu ze sklepu w Katowicach

Nie było.

Zgłoś
zadok_allen 2014-03-20, 11:12
Kurde szkoda dziewczyny, no i wódki oczywiście. Ale po co ona te piramidy układała z piwa? Przecież to widać gołym okiem że się wypierniczy. Jakby jeszcze całe zgrzewki układał to większe prawdopodobieństwo że by to ustało równo i być może mniej wódy by się rozbiło. No i najważniejsze udźwig półek, powinno być wypisane na każdym regale ile wytrzymuje. Chociaż co ja mówię przepisy BHP są praktycznie martwe w takich małych sklepikach.
Zgłoś
filipsworks 2014-03-20, 11:37
Na harda z tym. Kurwa. Powinno być ostrzeżenie.

Aż załkałem jak dziecko
Zgłoś
Karboksylator 2014-03-20, 13:18
widać, że ten sklep to Żabka:)
niestety kobitka sama sobie jest winna, bo półki mają swój udźwig. Ale co tam, ze dwie pensyjki i odrobi...

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Spadra 2014-03-20, 13:30 1
pistacjusz napisał/a:

@Spadra

" to nie jest żadna jałmużna " - jałmużna to datek dla biednych lub potrzebujących, więc wszystko się zgadza

Coś jeszcze?

Wiesz co to jest przenośnia? Nie - to wracaj do szkoły.
Pracowałeś trochę, ile 3 lata? Ohoho, to przepraszam nie było rozmowy.

Kończ waść wstydu oszczędź. Ja tutaj nie rozmawiam o odczuciach tylko o faktach. Jak dla mnie to Ty możesz nawet i wolontariat odpierdalać. Gówno mnie to obchodzi.
Ale faktów nie zmienisz, że wyżywić nawet 3 osobową rodzinę za suma summarum 1200zł, się nie da. Więc skończ swój wewnętrzny monolog.
Zgłoś
e................y 2014-03-20, 15:02 1
To nie zakładaj 3 osobowej rodziny jak nie stać na utrzymanie. Odpowiedzialności trochę.
Ile miałem pracować skoro mam 21 lat, 10 lat?
Fakty to ja ci przedstawiłem, a ty w swojej wielkiej mądrości odniosłaś się do jednego zdania.
Lepiej popatrz ile pracodawcę kosztuje podniesienie pensji o 100 zł
Zgłoś
n................o 2014-03-20, 15:24
Nie dość, że dobra dupa to jeszcze z refleksem i sprawnymi dłońmi. Zauważcie ten czteropak co odratowała.
Zgłoś
Spadra 2014-03-20, 16:31
pistacjusz napisał/a:

To nie zakładaj 3 osobowej rodziny jak nie stać na utrzymanie. Odpowiedzialności trochę.
Ile miałem pracować skoro mam 21 lat, 10 lat?
Fakty to ja ci przedstawiłem, a ty w swojej wielkiej mądrości odniosłaś się do jednego zdania.
Lepiej popatrz ile pracodawcę kosztuje podniesienie pensji o 100 zł

Jesteś rekordzistą w nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.
Chlopię, jak masz gówniane doświadczenie w pracy to nie powołuj się na nie. Sam napisałeś jako pierwszy o swoim zawodowym doświadczeniu. Wiec sam z siebie zrobiłeś idiotę To raz.
Dwa, gdzie ja napisałam, że to odnośnie mojej osoby? Okulistę, czy powrót do podstawówki Ci zaproponować?

Argument " nie zakładaj rodziny". Padłam ! You made my day! Poczytaj sobie synek co to jest przyrost naturalny i dlaczego jest tak ważny. Może wtedy dojdzie do ciebie, że niezakładanie rodziny wcale nie sprzyja i nie ma nic wspólnego z wzrostem poziomu życia...

Ile pracodawce kosztuje, o fakt. Wina pracownika. Może w ogóle powinien zapłacić pracodawcy za to że pracuje? Cham bezczelnie przychodzi do pracy i nawet nie płaci za to że prądu używa, kibla itd.

Masz jeszcze mleko pod nosem, nie wiesz co to pracować i twój światopogląd jest z kosmosu.
Szkoda słów mi już więcej na Ciebie. Bez odbioru astronauto.
Zgłoś
e................y 2014-03-20, 18:16 1
@UP
Podręcznikowy przykład dlaczego niektórzy nie powinny mieć prawa głosu.
Zgłoś
freshi 2014-03-20, 20:46
Za mocne na harda z tym!
Zgłoś
zuraw2011 2014-03-21, 1:00
Dobrze że złapała ten czteropak
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów