Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najpierw Macierewicz chciał zdekomunizować system za rządów Jana Olszewskiego w 1992, ale nie wiem czy słyszałeś o Nocnej Zmianie, jeśli nie to poczytaj sobie, nawet film powstał, i obalili ten rząd z Tuskiem na czele zresztą... A w 2005? Kaczyński zaczął robić lustracje i co wtedy się stało? TVN i cała reszta mainstreamu który po brzegi jest wypchany byłymi działaczami PRL, zrobił tak skuteczną propagandę, że sam do końca nie wiesz czemu nie lubisz Kaczora i czemu jego rządy, które trwały tylko 2 lata były takie beznadziejne jak się mówi.
Do Jad Kiełbasiany i innych
Najpierw Macierewicz chciał zdekomunizować system za rządów Jana Olszewskiego w 1992, ale nie wiem czy słyszałeś o Nocnej Zmianie, jeśli nie to poczytaj sobie, nawet film powstał, i obalili ten rząd z Tuskiem na czele zresztą... A w 2005? Kaczyński zaczął robić lustracje i co wtedy się stało? TVN i cała reszta mainstreamu który po brzegi jest wypchany byłymi działaczami PRL, zrobił tak skuteczną propagandę, że sam do końca nie wiesz czemu nie lubisz Kaczora i czemu jego rządy, które trwały tylko 2 lata były takie beznadziejne jak się mówi.
Macierewicz tak się nadaje do dekomunizacji jak i do wyjaśniania kastrastrof lotniczych. Przykład jego pracy to raport z likiwdacji WSI, który naraził wielu agentów poza granicami plus kompletnie rozyspał naszą siatkę wywiadowczą. Ok, WSI było chujowe to fakt i powinno się je rozwiazać, ale nie tak. Czyli nie wykorzystując do bieżącej walki politycznej i żeby zdobyć na kogoś haki. Co najważniejsze to nawet prezydent Kaczyński nie odważył się opublikować aneksu do raportu z likwidacji WSI, bo wiedział, że to czysta publicystyka, a nie merytoryczny dokument. Nawet nie chce mi się już sprawdzać, ile to milionów poszło z budżetu za przegrane procesy, wytoczone przez byłych WSioków, pomówionych przez Macierwicza.
Macierewicz to cyniczna gnida , która jest w stanie posunąć się do wszystkiego żeby ugrać coś dla siebie. Najlepszym przykładem Smoleńsk, ale o tym to już nawet nie chce mi się pisać.
Do Jad Kiełbasiany i innych
Za szybko mnie zaszufladkowałeś. Widziałem Nocną Zmianę (Panowie, policzymy głosy), słyszałem o próbie lustracji i rozwiązaniu WSI. Faktycznie, polityka Lecha Kaczyńskiego prowadzona była jak najbardziej na +, bo chciał nas uwolnić w końcu od "długiego ramienia Moskwy" i zbudować fajne przymierze z bodaj państawmi byłego bloku sowieckiego, ale ale... Niestety Lecha już nie ma, bo zginął w niewyjaśnionych okolicznościach. Jarek próbuje jak może, ale nie jest na tyle rozgarnięty co Lech, a z Macierewicza zrobiono freaka przez cały ten bajzel smoleński. Na chwilę obecną brakuje prawdziwej i silnej opozycji. Obecny PiS ma swoje za uszami.
Jak ja żałuję że Jarek nie leciał razem z Lechem jednym samolotem .
Kurwa przez to że ten czub ma takie parcie na władzę ludzie głosowali na mniejsze zło czyli PełO .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów