📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
koleś miał jeden dobry kawałek z harmonijka właśnie szkoda, że go nie wrzuciłeś...
-Sheldon Cooper
Takim tekstem stawiasz siebie na przegranej pozycji. Próbujesz być o krok przed hejterami, a taki tekst wygląda przez to żałośnie. Jak błaganie o litość.
Ma rozmach, skurwisyn.
omicronns na wstępie powiem tylko tyle że nie próbuje być o krok przed nimi, bo gdybym próbował musiałbym się cofnąć o jakiś mega hejto-kilometr, po prostu stwierdziłem fakt bo jakież to modne w tych czasach być hejterem
kozak, ale tyle pewnie w ten mikrofon napluł, że pół afryki by można było napoić
pierdzenie w mikrofon...
... zapoczątkowali to chyba w "pod gradobiciem pytań"
... zapoczątkowali to chyba w "pod gradobiciem pytań"
skrillex'em zajeżdża
na chuj oni łapami machają!?
na chuj oni łapami machają!?
Spierdalaj, spierdalaj przecież nikt cie nie lubi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów