📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
mieszkalem z takim pedancikiem jak gruchens.. wkurwia w chuj xD
@ jak chcesz zeby nie jebalo, to szczyj na siedzaco pedale jebany!
@ jak chcesz zeby nie jebalo, to szczyj na siedzaco pedale jebany!
Tylko tyle? Co tak słabo?
1:15 Rocco invades Poland.. jak pytal sie tej blonydyny czy moze dotkanc jej cipke a ona 'nie nie' polecam!!!
@Szczanie na deskę = kibel, w którym tak śmierdzi, że się niedobrze robi.
Zrozum, on nie zrobil to umyslnie... mial '2 strumienie'
@Szczanie na deskę = kibel, w którym tak śmierdzi, że się niedobrze robi.
Zrozum, on nie zrobil to umyslnie... mial '2 strumienie'
Ja pierdolę, nic nie słychać. Pierwsza część była w 100% zrozumiała, a tu coś zjebali z dźwiękiem.
z całym szacunkiem i mimo wielkiej miłości do was, panowie, ale niepodnoszenia deski nigdy nie zrozumiem. obleśne i smutne
larrisa napisał/a:
z całym szacunkiem i mimo wielkiej miłości do was, panowie, ale niepodnoszenia deski nigdy nie zrozumiem. obleśne i smutne
Bywają tak chujowo zaprojektowane ubikacje, w których deska po podnoszeniu sama opada. A nawet nie wiesz jak ciężko się sika, kiedy jedną ręką musisz trzymać deskę. Chociaż może... spróbuj się wysikać trzymając dwa palce w pipie. Uciążliwe? No właśnie
Więc po cholere sobie utrudniać życie.
Jak kibelek jest normalny, to deska zostaje podniesiona i jest ok, ale jak sama opada to jest znak, że ma zostać oszczana
Kurwa no minimum ogarnięcia nikt nie każe trzymać chuja w białych rękawiczkach i ściągać gaci żeby się nie obszczać.
Ani zmieniać koszulki co godzinę.
No ja pierdolę napisać słowo to już się spina i napuszcza stado jebanych trollów.
Nie jestem kurwa pedantem wkurwia mnie tylko takie jebane niechlujstwo jak chcesz siedzieć tydzień w tych samych gaciach i koszulce to proszę cię kurwa bardzo.
@Rabel
Takiś ty męski idź się odlej w dziurę w podłodze albo do zlewu, przecież taki męski jesteś.
@Dudeczek
Amerykę odkryłeś
Dobranoc kurwa jego mać spinacze jebane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów