📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiedziałem, że prędzej czy później przyleci jakiś macho co zwyzywa wszystkich i wrzuci tekst o swojej dziewczynie
Websterthe1 napisał/a:
Powinny być na wyposażeniu każdej więziennej celi
Nie wystarczyła Ci poskładana słonina?
@up znajdź sobie dziewczynę ...
A ty znajdź kurwa mózg debilu. Jeżeli przeczytasz mój post to zrozumiesz że piszę z doświadczenia...zresztą tłumacz coś tak prostego idiocie. Niewykonalne.
43 piwa a ja nadal widzę to w poczekalni
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
mam flesia i wiecej roboty z myciem tego niz samej zabawy...
Ruchał bym i jebał a nie testował
Lepiej wziąłbyś się za naukę, ortograficzny obiboku.
d3x88 napisał/a:
nie nie stesowalbym
Nie stresowałbyś (się), or kurwa, what?
d3x88 napisał/a:
wole moja dziewczyne
I tak nikt nie uwierzy.
d3x88 napisał/a:
az takim chorym zbokiem to nie jestem, a jak Ty bys testowal to gratuluje Tobie, jeszcze sobie zamow z japoni pompke do kutasa pod usb i sie brandzluj
Jak kiedyś swojej "dziewczynie" kupisz wibrator, to powinna ci dać w pysk - myśl twojej filozofii.
d3x88 napisał/a:
wyjdz kiedys moze na dwor zlap troche slonca, porozmawiaj z ludzmi na zywo nie przez klawiature, a moze znajdziesz jakas chetna...
O kurwa, tutaj już niezły pocisk, nie ma się do czego przypierdolić, brawo, chylę czoła.
d3x88 napisał/a:
i wstawia to chlop co ma 32 lata i taki opis daje, zenada...
I to wszystko napisał chłop, który ma 26 lat. Patrząc na twoją wypowiedź pod kątem poprawności - ortografia, interpunkcja i logika - nie dałbym ci połowy z twoich 26 lat.
Ale żeby nie było - rozumiem, sobota, alkohol, komputer.
OOO kurwa , i gumowa kobieta sadistica jest
pipedreamproducts.com/showdetail-22a.php?Full_Number=MI112
A to trzeba mieć upodobania
pipedreamproducts.com/showdetail-22a.php?Full_Number=MI112
A to trzeba mieć upodobania
Prawda jest taka, że Ci co mają kompleksy krzyczą najgłośniej.
Mimo że mam dziewczynę i możliwość uprawiania z nią sexu, to nie pogardził bym takim sprzętem jak i 95% mężczyzn. Cała reszta to zakompleksieni maczo, którzy są w stanie ładować swoją dziewczynę podczas okresu jak Gustlik odłamkowy.
Mimo że mam dziewczynę i możliwość uprawiania z nią sexu, to nie pogardził bym takim sprzętem jak i 95% mężczyzn. Cała reszta to zakompleksieni maczo, którzy są w stanie ładować swoją dziewczynę podczas okresu jak Gustlik odłamkowy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów