📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koles po prawej przynajmniej nie szkodliwy a 2 zjebów po lewej pewnie za rok dwa (a może już) kogoś okradną albo zaatakują w grupce wykrzykując przy tym okrzyki rts łks itd.
djoshin napisał/a:
obie strony powinni zaliczyć zasadniczą służbę wojskową
powiedział ktoś kto dupy z przed monitora nie rusza a wojsko widział w telewizji....
gardze pedałami, czarnymi i innym ścierwem ale taka prawda jest
Jakby jeden dres siedział to zdjęcie przedstawiało by dwie takie pizdy ^^
djoshin napisał/a:
Ty powinieneś zaliczyć służbę w szkole
Devilyn
W prawdzie sam w dresie raczej nigdy nie chodziłem
dobra drechu, mnie nie zmylisz, sam, prawie, raczej, chyba, może, DRES 100%
to nazwać kogoś debilem ze względu na ubiór - no umówmy się ... jest ewidentnym oblaniem testu na inteligencję.... a zobaczyć cipe z prawej to można od razu...
IDIOT DETECTED
może i mądra ale CIPA ewidentna.
Prawda, ale fakt, że po wyglądzie.
Ogólnie jebać desów za to, że nie szanują swoich kobiet i noszą noże. Ile razy widzi się, że dres obraża swoją wybrankę, szarpię ją, wyzywa. Przyznam się, że słabo się biję (jak trzeba to trzeba) i boję się noży ale gdybym był lepszym wojownikiem zostałbym DRESHUNTEREM. Wytępić te szkodniki
Obraża taki gnojek twoją dziewczynę, chcesz się z nim bić a on cie nożem (przykład Kraków). Sam ostatnio wpierdol dostałem za bycie honorowym. Szczęście, że żyję bo z tym ścierwem nigdy nie wiadomo.
W prawdzie sam w dresie raczej nigdy nie chodziłem
dobra drechu, mnie nie zmylisz, sam, prawie, raczej, chyba, może, DRES 100%
to nazwać kogoś debilem ze względu na ubiór - no umówmy się ... jest ewidentnym oblaniem testu na inteligencję.... a zobaczyć cipe z prawej to można od razu...
IDIOT DETECTED
może i mądra ale CIPA ewidentna.
Prawda, ale fakt, że po wyglądzie.
Ogólnie jebać desów za to, że nie szanują swoich kobiet i noszą noże. Ile razy widzi się, że dres obraża swoją wybrankę, szarpię ją, wyzywa. Przyznam się, że słabo się biję (jak trzeba to trzeba) i boję się noży ale gdybym był lepszym wojownikiem zostałbym DRESHUNTEREM. Wytępić te szkodniki
Obraża taki gnojek twoją dziewczynę, chcesz się z nim bić a on cie nożem (przykład Kraków). Sam ostatnio wpierdol dostałem za bycie honorowym. Szczęście, że żyję bo z tym ścierwem nigdy nie wiadomo.
djoshin napisał/a:
Eee tam. Wszyscy powinni rzuć szkło zamiast gumy do żucia.
dresy to pustaki,jak widać nawet dziewczynie chcą wpierdolić
NieWiemZeWiem napisał/a:
kurwa nie wiem przed czym oni się chronią tymi czapkami? no kurwa czapka 60 stopni w górę i chuj przecięz to jest zwała jak huj...jeszcze nogawki na gumke, białe skarpetki i najacze ALE ci z lewej przynajmniej moga napierdalać ciapatych w przyszłosci(co by mogli już robić a nie swoich napierdalają- sprawa w sądzie- zajebał mi ja mu oddałem ale sadł i nie wstał, teraz to ja jestem ten zły)
Bo oni te daszki tak do góry podnoszą żeby im nie przeszkadzały jak obciągają...
up
U hamburgerów tylko tak jest u nas we wojsku 0 pedalstwa - na szczęście
U hamburgerów tylko tak jest u nas we wojsku 0 pedalstwa - na szczęście
Po prawej ciota, po lewej dwa przyjeby.
Chooj im w doope. Wszystkim trzem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów