Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
polskie rozmodlone gówno tak właśnie ubogaca tą piękną ziemię, pewnie prawacki inżynier.
Najgorszy syf ludzki panoszy się teraz po salonach jak widać.
Chuj na grób prawakom i stop polonizacji Europy!
Czarnuch, tak jest czarnuchem. Jego matka rypała się z małpą.
Jak Pisu nienawidze i typ według moich poglądów powinien wisieć następnego dnia, to jak patrze na ten wylew lewackiego ścierwa i te pisanie po 1 wypadku jak to PIs zły itd to zaczynam typa lubić xD nieźle wam to wychodzi lewaczki, wolał bym być wypatroszonym na żywca niż was popczeć w czym kolwiek XD
Może nas lepiej nie popczeraj Obędzie się
O lewaki trzepią gruchę bo ktoś się okazał taki jak oni
Typowy polski śmietnik, to co konfederato? Zaniedługo ramie w ramie z pisem? Ha tfu na twoją matule, co takie gówno wysrała
[Juz widze kilka konfederackich śmieci co bronią swoich, co psy, zaniedługo ramię w ramię z pisem?
Może nas lepiej nie popczeraj Obędzie się
typowy lewaczek, odrazu atak personalny ponieważ zrobiłem literówke
gdzie ta wasza tolerancja? gdzie to wasze kochanie różnorodnosci ? moze mam dysortografie ? pomyślałeś o tym ? jak mogleś mnie odrazu ocenić ?
ścierwa mają tak malo poglądów a nawet ich nie potrafią się do końca trzymać i zmieniają je jak rekawiczki wtedy kiedy im jest to wygodne.
Obawiam się, że nic mu nie zapłacili i pajacuje pro bono, bo już tak ma. Polecam lekturę jego zarchiwizowanej twórczości.
Co do agresywnych PiSd, tak na szybko:
Dalej nie chce mi się szukać, bo szkoda czasu na polemikę z PiSowskimi napędzanymi socjalem i programowanymi TVPowskim przekazem podprogowym bio-botami.
Do tego dodać jeszcze można uniewinnianie na zapas zagrożonych aparatczyków i pedofili przez prezydencki samopiszący długopis.
Chyba go zgasiłeś jak peta bo siedzi cicho na pipie
polskie rozmodlone gówno tak właśnie ubogaca tą piękną ziemię, pewnie prawacki inżynier.
Najgorszy syf ludzki panoszy się teraz po salonach jak widać.
Chuj na grób prawakom i stop polonizacji Europy!
ptfuuu na ciebie ruska mendo ptfuuu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów