📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko fajnie wszystko pięknie z czasem dostanie się między zeby piach, i nie dość że różnicówka będzie głośno hałasować wręcz chrobotać to się zużyje
Widzę, że kurwa dziadkowi się nudzi. Podnieść wiek emerytalny do 95 roku.
nie działa. zębatka wyszła za duża miał złe przełożenie. małe kółka i wymiar kosza od zębatek orbitalnych powodują ze nie dało by się tego używać bez skrzyni albo dodatkowych dwóch zębatek i na 2 łańcuchy. dla tego zamontował na oś a nie nia kosz i zrezygnował z używania tego napędu i ma napęd na prawe koło.
TYLNY, nie "tylni".
xorxor napisał/a:
nie działa. zębatka wyszła za duża miał złe przełożenie. małe kółka i wymiar kosza od zębatek orbitalnych powodują ze nie dało by się tego używać bez skrzyni albo dodatkowych dwóch zębatek i na 2 łańcuchy. dla tego zamontował na oś a nie nia kosz i zrezygnował z używania tego napędu i ma napęd na prawe koło.
Zastanawiałem się czy ktoś się zorientuje, że ten układ nie działa.
W tym układzie jest napęd tylko na prawe koło a cały mechanizm jest nie używany (luźno się kręci).
chyba zeby dzieci co czepiaja sie roweru mielilo, te trybiki tylko po to sa.
Układ różnicowy błędnie zmontowany. Łańcuch powinien być na zębatce kosza a nie zębatce wału koła. W poprawnie zamontowanym układzie różnicowym można zablokować prawe lub lewe koło tu tylko lewe.
To jest dobrze zrobione. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale jest tam też silnik i to łańcuch z silnika będzie podpięty do kosza, wtedy mechanizm spełni swoją rolę. Pokazany napęd za pomocą gejów to taki pomocniczy układ być może do odpalania silnika.
@up
pak 88 zgadza się jest dobrze zmylił mnie brak drugiego łańcucha. Napęd za pomocą gejów robi za wsteczny.
pak 88 zgadza się jest dobrze zmylił mnie brak drugiego łańcucha. Napęd za pomocą gejów robi za wsteczny.
Nie działa...... Moc ma iść na kosz satelit a nie na półoś......
Fajnie wygląda ale nie działa.
Skomplikował do maksimum napęd na jedno koło
Fajnie wygląda ale nie działa.
Skomplikował do maksimum napęd na jedno koło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów