Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jechałem dzisiaj przez taką wiochę koło mojej miejscowości. Piękna ścieżka rowerowa, a pedalarze oczywiście jezdnią!
Bo to kurwy i świnie, nie szanują innych uczestników ruchu ale sami chcą by ich traktowano jak bogów szosy a są zwykłymi obleśnymi zwyrolami w damskich laikrach. Kilka lat temu strzelali z pizdy że pedałują ulicami bo nie ma dróg dla rowerów, teraz drogi dla rowerów są a te cioty krzyczą że nie będą pedałować ścieżkami dla rowerów bo mają rowery szosowe. Co ta w ich pustych łbach jeszcze się urodzi??
Pedale z nagrania mam ci coś do powiedzenia. Nie można jeździć rowerem obok drugiego nawet jak jest się panem zjebem kolarzem co myśli że może więcej bo ubrał obcisły kombinezon. Jebać cię w dupę, szkoda że cię nie zabił ten człowiek z samochodu. Haatfu kurwa. Nie pozdrawiam.
tobie się chyba autorzy pojebali
jeśli już to:
Rowerzysta może jechać obok innego rowerzysty, jeśli nie utrudnia tym ruchu lub w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego. W tym przypadku nie powinien ale nie pierdol, że nie może.
Jest obowiązek jazdy jak najbliżej prawej krawędzi jezdni
Jest obowiązek jazdy jak najbliżej prawej krawędzi jezdni
prawo dopuszcza możliwość jazdy rowerzystów obok siebie (pod pewnymi względami)
prawo dopuszcza możliwość jazdy rowerzystów obok siebie (pod pewnymi względami)
3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego.
Krótko, kiedy samochody jeżdżą po drodze mają zapierdalać gęsiego
3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego.
Krótko, kiedy samochody jeżdżą po drodze mają zapierdalać gęsiego
to tylko Twoja wykładnia, przepis nie jest precyzyjny. Np. skoro możesz ich wyprzedzić bez problemu, to nie utrudniają ruchu i mogą sobie jechać.
to tylko Twoja wykładnia, przepis nie jest precyzyjny. Np. skoro możesz ich wyprzedzić bez problemu, to nie utrudniają ruchu i mogą sobie jechać.
Jeśli jedziesz samochodem i musisz zmienić tor jazdy by pedałów jadących obok siebie wyprzedzić to oznacA że utrudniają także co ty pierdolisz o jakieś wykładni? Czytanie ze zrozumieniem na poziomie szkoły podstawowej się kłania
Rajstopki założone? Gotowy na swoją wykładnię przepisów? To w drogę i pamiętaj unikać ścieżek rowerowych oraz wkurwiać wszystkich na drodze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów