Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ooof gdy propaganda wejdzie za mocno. Pokaż mi tych żydów co "poodzyskiwali" te wszystkie kamienice, no pokaż. Nie pokażesz, wiesz dlaczego? Bo nie istnieją. PiSiorki ich powymyślali, żeby zrobić nas w chuja a taki pożyteczny idiota jak ty tylko jeszcze im pomaga i właśnie dlatego nic się nie zmieni. Oni dalej będą nas dymać a ty będziesz pierdolił coś o żydach
Za mocno to tobie kutas wszedł w dupe. Widzisz żeby napisał coś o odzyskanych kamienicach pseudointelektualisto? Wasze ulice nasze kamienice to było powiedzenie używane przez żydów przed wojną. Poczytaj trochę, a dopiero później otwieraj tą mordę o propagandzie itp.
ooof gdy propaganda wejdzie za mocno. Pokaż mi tych żydów co "poodzyskiwali" te wszystkie kamienice, no pokaż. Nie pokażesz, wiesz dlaczego? Bo nie istnieją. PiSiorki ich powymyślali, żeby zrobić nas w chuja a taki pożyteczny idiota jak ty tylko jeszcze im pomaga i właśnie dlatego nic się nie zmieni. Oni dalej będą nas dymać a ty będziesz pierdolił coś o żydach
,,ulice wasze, kamnienice nasze,, tak mawiali żydzi jeszcze przed wojną do Polaków,
cytat ten wspominała moja babcia conajmniej czterdzieści lat temu, opowiadając o stosunku żydów do naszych
I prawidłowo, bo to katolicki kraj a nie żydowski
I prawidłowo, bo to katolicki kraj a nie żydowski
i znowu janlem naczelny zjeb się wypowiedział.
A po co kościół ma mieć tyle nieruchomości?
majkel sklej pizde już, bo nie idzie tego twojego durnego pierdolenia słuchać
japa i leć po zasiłeczek.
,,ulice wasze, kamnienice nasze,, tak mawiali żydzi jeszcze przed wojną do Polaków,
cytat ten wspominała moja babcia conajmniej czterdzieści lat temu, opowiadając o stosunku żydów do naszych
no tak każdy jeden żyd tak powiedział... frekwencja 100% a nasi to pewnie 100% kultura była i zero cebuli. Przestańcie żyć przeszłością i jakimiś miejskimi legendami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów