zapewne w nagrodę dostał 10 dziewic
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ile standardowa głowica z RPG7 dupy nie urywa pod względem właściwości bojowych (choć dosłownie dupę po trafieniu pewnie by urwało), to za sam fakt, że po pierdolnięciu czymś takim śmigłowiec kontynuuje lot bez większych problemów, konstruktor w fabryce powinien każdorazowo od szefa flaszkę dostać
Takbir (arab. تَكْبِير, takbīr) – arabskie określenie na zwrot Allāhu Akbar (arab. الله أكبر), tłumaczony jako: "Bóg jest wielki". Zwrot ten, bardzo często używany w świecie islamu, stanowi zarówno nieformalne wyznanie wiary w Allaha, jak i jej formalną deklarację.
Muzułmanie używają takbiru zarówno w czasie modlitwy[1], jak i w wielu codziennych sytuacjach życiowych, wyrażając nim różne uczucia (radość, zachwyt).
Zwrot ten w obecnych czasach głównie jest jednak kojarzony (dość stereotypowo) jako hasło terrorystów, powiązanych z radykalnymi grupami muzułmańskimi, wykrzykiwane przed dokonaniem przez nich zamachu. Może również być okrzykiem protestujących muzułmanów (jak w czasie protestów po ogłoszeniu wyników wyborów prezydenckich w Iranie w 2009 roku[2]).
tak kurwa zgadza się :-0
a zapomniałem dodać, ze to kurwa z wikipedzi
Muzułmanie używają takbiru zarówno w czasie modlitwy[1], jak i w wielu codziennych sytuacjach życiowych, wyrażając nim różne uczucia (radość, zachwyt).
Zwrot ten w obecnych czasach głównie jest jednak kojarzony (dość stereotypowo) jako hasło terrorystów, powiązanych z radykalnymi grupami muzułmańskimi, wykrzykiwane przed dokonaniem przez nich zamachu. Może również być okrzykiem protestujących muzułmanów (jak w czasie protestów po ogłoszeniu wyników wyborów prezydenckich w Iranie w 2009 roku[2]).
tak kurwa zgadza się :-0
a zapomniałem dodać, ze to kurwa z wikipedzi
kurwa co pojebani ludzie, trafili w helikopter i od razu całe stado allah akbar
botanic18 napisał/a:
kurwa co pojebani ludzie, trafili w helikopter i od razu całe stado allah akbar
kolega sie trochę zagalopował z tymi 'ludźmi'
przestańcie głupie kurwy z tym allah srakbar. Powinno się usuwać takie wrzuty. Jak już fajne to proszę bardzo o zmiane ścieżki dźwiękowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów