Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w ogóle nie rozumiem ludzi którzy robią bity z "hitów internetu"
trzeba być wypłukanym z ambicji żeby trzaskać takie gnioty
zróbcie naprawdę dobry kawałek a nie jakiś syf pod publiczkę
Kurwa, chujowe do bólu. Lepsze kawałki za smarkacza na Protrackerze się napierdalało.
Kiedyś jak już nie było w co grać na amidze to z nudów robiło się takie coś:
W muzyce elektronicznej twoja definicja jest chuja warta. Tak jak na przykładzie wyżej."Muzyke tworzy producent" aha, widać że wiesz o muzyce bardzo dużo. Producent koryguje wcześniejszy zapis muzyczny wykonany przez MUZYKA, czyli takiego człowieka która zna nuty, interwały itp. i jest autorem utworu muzycznego. Producent to taki typowy seba przy konsoli, oczywiście nie mówię że nic nie robi, ale on NIE tworzy muzyki. Nie wiem jakim debilem trzeba być żeby wymyślać takie rzeczy
Kiedyś jak już nie było w co grać na amidze to z nudów robiło się takie coś:
To co słyszę to blubbed to death.
Pamiętam że to było jako soundtrack do marixa.
No ale mimo że tylko odtworzone na amigę to i tak lepsze od tematu.
To co słyszę to blubbed to death.
Pamiętam że to było jako soundtrack do marixa.
No ale mimo że tylko odtworzone na amigę to i tak lepsze od tematu.
akurat to są sample i to nawet nie z oryginalnego utworu. perkusja to kawalek prodigy a reszta to chyba z gier...nie pamietam
W muzyce elektronicznej twoja definicja jest chuja warta. Tak jak na przykładzie wyżej.
Jesteś debilem i tyle. Nie moja definicja idioto tylko całego jebanego świata. Chuja warte to są twoje komentarze i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów