18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
xray1815 2012-11-10, 14:58
Teraz nie wymaga się uprawnień bo młodzież jest zbyt tępa żeby się przepisów nauczyć.
Zgłoś
a_kazik 2012-11-10, 15:04
Ale będzie się wymagało. Niedługo wchodzi taki przepis I od bodajże 18 lat będzie można śmigać
Zgłoś
nanab 2012-11-10, 15:14
Turlająca się głowa x d
Zgłoś
czarnyblack 2012-11-10, 15:23 3
Velture napisał/a:

Kolejny film (poza moimi doświadczeniami na drodze jako kierowcy puszki) utwierdzający mnie w przekonaniu ,że powinno się te jebane skutery wyjebać w pizdu i zdelegalizować albo kurwa wymagać pierdolonego prawa jazdy/karty motorowerowej albo innego chuj wie jakiego uprawnienia wymagającego przejścia egzaminu.
Jeździ to kurwa jak święte jebane w pizde kurwa krowy i ma wyjebane na przepisy z pasa do skrętu w lewo zaczyna skręcać przez 10 pasów w prawo albo inne chujostwa.

Nienawidze tych jebanych skuterów właśnie przez to ,że byle frajer może tym jeździć bez żadnych uprawnień i wiedzy. Kiedyś na zwykły rower sie robiło karty rowerowe i znali ludzie przepisy a teraz.....

Czyli według Ciebie nasze pięknie zaawansowane kursy szkoleniowe na kierowców np. kategorii B są wyznacznikiem tego czy ktoś będzie jeździł dobrze czy źle? Założę się, że na pierwszym lepszym KJS, gdybyś wpadł w poślizg swoim samochodzikiem to nawet nie wiedziałbyś jak się zachować. Taka prawda. Skuter to nic innego jak rower z silnikiem i niejeden skuterowiec jeździ lepiej bez papierów niż kierujący samochodem posiadający wszystkie uprawnienia. Wszystko zależy od człowieka, a nie od jakiegoś zasranego papierka. Jednemu wystarczy 10 minut na takim skuterze, a drugiemu żcia zabraknie.
Zgłoś
w................y 2012-11-10, 15:26 1
@czarnyblack : Raczej chodzi Mu o to, że na skuterze może śmigać byle frajer nie znający nawet podstaw przepisów o ruchu drogowym, znaków itp.
Zgłoś
kubaska5 2012-11-10, 15:48
Kompletny debilizm i brak świadomości zagrożenia no drodze dla siebie i innych uczestników ruchu.
Zgłoś
P................r 2012-11-10, 15:52
kiedyś mi taki menel zajechał z prawej strony i się wepchnął (zmieniałem pas) ja na klakson a on się odwraca (staliśmy w korku) i fak ju. Więc jak zapaliła się strzałeczka to ja jedyneczka i do przodu... hehe przepchnąłem go dobre 5 metrów, pewnie się posrał ze strachu mały pedał.
Zgłoś
a................0 2012-11-10, 15:53
No kurwa, kretyn w esencji, jak to Bałtroczyk by powiedział. Już pomijam jazdę, ale typ nie dość że ma gówno zamiast kasku, to jeszcze tego nie zapiął.
Zgłoś
P................k 2012-11-10, 16:18
Było ślisko, skuter mi kiedyś wpierdolił się w tył auta, na szczęście jeździłem niezniszczalnym opelkiem astrą...Koleś poobijany, ze skutera zeszły wszystkie plastiki, a ten ma kurwa jeszcze pretensje.Wezwałem policmajstra, bo gdybym mu mordę skapiszonował to byłaby moja wina!
Zgłoś
nitrox89 2012-11-10, 16:30 1
Skutery, rowery i chińskie crossy to grupa podwyższonego ryzyka i to trzeba objeżdżać dookoła jak smierdzące gówno.
Z tym że kiedyś było lepiej bo trzeba było mieć karte to się nie zgodze, po prostu był mniejszy ruch na ulicach i nie odczuwało się tego tak jak teraz. Przedtem równowartość karty rowerowej równała się flaszce vódki, tyle trzeba było dać milicjantowi żeby Ci wypisał kwit że przeszedłeś "egzamin państwowy".
Zgłoś
inferno82 2012-11-10, 17:17
Po co laweta? Wystarczy taczka...
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-10, 17:31
Za samo posiadanie skutera powinien być zajebisty mandat
Zgłoś
ellsworth 2012-11-10, 18:23
Velture napisał/a:

Kolejny film (poza moimi doświadczeniami na drodze jako kierowcy puszki) utwierdzający mnie w przekonaniu ,że powinno się te jebane skutery wyjebać w pizdu i zdelegalizować albo kurwa wymagać pierdolonego prawa jazdy/karty motorowerowej albo innego chuj wie jakiego uprawnienia wymagającego przejścia egzaminu. (...)

Może byś coś czegoś dowiedział zamiast epatować nas swoją ignorancją? Hint: kategoria AM
Zgłoś
Macieyou 2012-11-10, 18:28
Pierdolone odkurzacze. Jak już musisz jeździć tym gównem to przynajmniej się tego naucz.
Zgłoś
norbisio 2012-11-10, 20:52
Ja tak tylko chcę powiedzieć że to są skutery o większej pojemności.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem