Fajni sąsiedzi dookoła ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Fajni sąsiedzi dookoła ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hetman_Wielki napisał/a:
raczej ty odczytywać intencje i przesłanie z zrozumieniem , nauczać to możesz swoje gówno by spłynęło ale nie ludzi na forum!
Masz rację, następnym razem kiedy będę defekował będę sobie wyobrażał że siedzisz poniżej, gdzie Twoje miejsce.
Kriski napisał/a:
Ponieważ jej wrodzona uczciwość zabrania jej wyrządzania szkód na mieniu które do niej nie należy,
Na jaki chuj przyjebać w szybę, przecież i tak autko jumane
Między 2003 - 2007 mieszkałem i pracowałem w UK. Już wtedy ten kraj był najbardziej nasycony CCTV. Kamer było więcej jak ludności a Bobbies i tak nie potrafili sobie poradzić z uliczną "chuliganerką" (sorry za ten eufemizm) więc nawet nie jestem zdziwiony, że ich tam w ogóle nie było
Piwko za Oldfielda leci. Dzwony rurowe w "Egzorcyście" i Dzwony rurowe II w Twoim filmiku.
Co to kurwa jest? Latający cyrk Monty Pythona? A wiem gimbaza nie zakuma.
Jebane czarne nasienie. A wczoraj widzialem ze w europie wielkie oburzenie bo wlosi nie chca emigrantow przyjmowac…
Tam nikt się nie wpierdala w cudze sprawy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów